SPOJEVI: Zašto vas nije nazvala??

muškarac žena, partnerski odnosi, partneri, veza, moda i ljepota, spoj, veza, partneri, muškarac žena, zaljubljenost, partneri, veza, laž, veza, partneri, muškarci, partneri, odnosi, veza, ljubav, spoj, partner, parovi, sreća, partneri, veza, ljubav, sex, veza, partner, prošnja, utakmica, veza, partner, ljubav, ljubav, veza, partner, veza, uspjeh u životu, ljubav, tajna, život, boje, jelo, oblačenje, muškarac, idealan muškarac, mačo muškarac, muškarci, žene, upoznavanje, spoj, prvi spoj, saznanje, Vaš partner, partner, savršeni partner, tajna, sreća, brak, pismo, sin, tata, prvi spoj, muškarci, stvari, romansa, ured, spoj, pitanja, sretni parovi, brak, spoj, prvi spoj

Žene su eksperti analiziranja muškog ponašanja i u situacijama, kao što je vaša, traže savjet prijateljica. Slijedi analiza dva razloga zašto vas ne bi nazvala.

Nije vas nazvala jer njezin ženski detektivski tim nije bio zadovoljan rezultatima

Žene često analiziraju svaku riječ koju kažete, svaku kretnju i pogled. O fotkama na internetu ne moramo ni govoriti. Prijateljica joj je možada rekla da ste joj se učinili prepokroviteljski ili posesivni, a ona zaista ne želi još jednog muškarca. Možda vas nije nazvala i radi vaše trodnevne brade. Možda je zaljučila da niste ambiciozni, a ona ne treba luzera na svom putu do uspijeha. Na Facebooku je možda vidjela hrpu vaših slika na kojima grlite druge žene. Pošto postoji bezbroj razloga zbog kojih vas možda nije nazvala, opustite se i ne razmišljajte o mogućim razlozima. U svakom slučaju, ipak možete pripaziti na uređenje svog Facebook profila i možda će vas iduća nazove.

Nije vas nazvala jer imate ozbiljnog konkurenta

Netko drugi je možda kriv za to da vas nije nazvala. Možda prije nije ni postojao, već se pojavio baš one večeri kad ste se vi našli s njom i na kraju je ispao uvjerljivije. Možda je postojao i prije nego vas je nazvala, ali nije bio ozbiljan dok nije shvatio da se za nju grebu i drugi muškarci. Možda vam je rekla da će vas nazvati i samo zato da bi se osvetila svom bivšem s kojim se u međuvremenu pomirila.

Kako god, ne pretjerujte s pozivima. Ako vam ne odgovara ni na drugi poziv, pričekajte još par dana. Ako se ne javi, otpišite ju. Ako joj želite ostaviti poruku, učinite to tek nakon drugog poziva. Pažljivo izaberite riječi, jer morate biti sigurni da će ih ona proanalizirati. Ako je želite nazvati i biti sigurni da ju zanimate, možete joj ostaviti poruku da vas do nekog sata nazove. Ako vas ni tada nije nazvala, ne opsjedajte ju. Možda ćete ju uplašiti.

Naravno, ponekad se nađe i takva žena koja, iako vas nije odmah nazvala, očarat će ju vaša viteška ustrajnost. Ako je toga vrijedna, zašto se ne biste potrudili?

intimatemedicine.com.hr