FOTO/VIDEO  One su svojim seksi ulogama zapalile Balkan!

Ana Alexander, golotinja, seks, seks, uloge, pornografija

Za glumicom Anom Alexander posljednjih dana uzdiše muška i ženska publika širom svijeta zbog njene uloge u novoj seriji "Chamistry" (Kemija).

Mnogo godina prije nje seksualnu revoluciju u glumi podigle su legendarne glumice Eva Ras, Mira Furlan, Neda Arnerić, Katarina Radivojević, Jana Milić i mnoge druge. Sve one su sinonim za seks simbole, a i nisu se sramile skidati za potrebe snimanja.

Fotografija Eve Ras iz filma "Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT" ostala je kultna u balkanskoj kinematografiji.

U "Štefici Cvek u raljama života" i "Ljepoti poroka" Mira Furlan zavela je muškarce širom Jugoslavije. I danas slovi za jednu od ikona seks simbola tog vremena.
Neda Arnerić još više je podigla temperature "Varljivog ljeta ’68", a pokazala je svoje obline i u filmu "Shaft in Africa".

Seksi susjeda ogrnuta zelenim ručnikom koji joj povremeno pada - Tanja Bošković u "Čovjeku sa četiri noge".

Katarina Žutić probudila je seksualne fantazije kod mnogih tumačeći ulogu Lize u filmu "Vizantijsko plavo". Kasnije je svoje umijeće demonstrirala i u filmovima "Dorcol - Manhattan" i u sada već kultnom "Srpskom filmu".

Katarina Radivojević je u filmu "Morfiy" oralno zadovoljavala svog partnera.

Mlada Jana Milić bila je prava vražica u filmu "Đavolja varoš".

Lena Bogdanović i Ana Sakić u "Srpskom filmu" potpuno su odgovorile zahtjevima uloga, a u filmu "Đavolja varoš" zajedno su ispod stola "obrađivale" dva muškarca.

izvor: javno.hr