Najbolje poze za dane kad se osjećate debelo

Iako znamo da nas naši partneri vole onakve kakve jesmo i iako se inače dobro osjećamo u svojoj koži, svaka od nas ima dana kada joj pomanjka samopoudanja, dana kada se naprosto osjeća …debelo. Jedno britansko istraživanje je pokazalo da čak 73 posto žena brine o svom višku kilograma i o tome kako ti kilogrami utječu na njihov seksualni život. Nemojte dozvoliti da vam prolazna nesigurnost pokvari zabavu u spavaćoj sobi. Isprobajte ove poze u kojima vaši “šlaufići” i druge kritične zone zagarantirano biti prikrivene. Guza, trbuh, bokovi i bedra, sve smo pokrili, prenosi žena.hr.


Obrnuta kaubojka

Dobro za skrivanje: grudi, trbuka i bedara. U ovoj ćete pozi puno laše postići orgazam jer se podražuje G-točka, a i vi imate potpunu kontrolu. Osim toga lako posao možete “dovršiti” i rukama.
 
Podignite temperaturu:
Poigrajte se s njegovim testisima. Dodajte malo perverznog začina seksu pokušavajući ga opipati dok ga jašite.



Doggy stil

Dobro za skrivanje: trbuha, grudi, ruku i bedara. Doggy poza je savršena za dane kada se osjećate debeljuškasto…

Podignite temperaturu: Pokušajte noge držati skupljenima, a on neka svoje noge omota oko vaših – ovako će vaša vagina biti uža, i povećat će se užitak i za vas i njega. Neka vam ljubi vrat i kralježnicu i dodiruje po grudima i klitorisu.



Ljubav u krilu

Dobro za skrivanje:
guze i bedara. Ova poza će mu dati odličan pregled vaših grudi.

Podignite temperaturu: Neka vam gladi i masira grudi, a kad se zaželite dublje penetracije nagnite se unatrag i rukama oslonite iza sebe. Ritmički se ljuljajte naprijed-natrag – ovo će ga zbilja napaliti!




69

Dobro za skrivanje:
Trbuha, bokova, grudi, ruku – svega osim guze. Nijedno nećete baš puno vidjeti, osim seksi krupnog kadra vaših intimni dijelova.

Podignite temperaturu:
Pokušajte zamijeniti pozicije u pozi, vi budite dolje, ili se izmijenjujte. Pokušajte istovremeno dok se oralno zadovoljavate u ustima imati kockicu leda.




Seksi žličice
Dobro za skrivanje:
Trbuha, bedara, grudi. I vaša stražnjica će biti prilično dobro skrivena dok će vam se tijela trljati jedno o drugo. Ovo je odlična poza za pogađanje G-točke.

Podignite temperaturu:
Pokušajte namjestiti visinu tijela – ovo mijenja kut penetracije. Neka vas miluje sprijeda za vrijeme seksa.




Oralni seks
Dobro za skrivanje:
Većinom guze i ruku – no neće vidjeti baš mnogo iz tog kuta. A i ovo vam je savršena poza za postizanje orgazma.

Podignite temperaturu:
Osim usana i jezika neka koristi i ruke, naizmjence nega stimulira klitorist jezikom, pa prstima. Možete u zabavu ubaciti i vibrirajući seksualnu igračku.




Obraz uz obraz


Dobro za skrivanje:
Pa, zapravo, apsolutno svega.

Podignite temperaturu: Kao i u prijašnjoj pozi, ovo je savršeno za igranje s omiljenim vibratorom.





Misionarska poza
Dobro za skrivanje:
vaše stražnjice i bedara.

Podignite temperaturu: Iako ovo možda nije najuzbudljivija poza, podignite temperatru dugim, senzualnim poljupcima. Premještajte noge u različite pozicije kako biste isprobali drugačije osjete. Za duboku penetraciju – noge stavite na njegova ramena.




Odostraga

Dobro za skrivanje:
Trbuh i grudi

Podignite temperaturu: Dok vas on obrađuje odostraga, vi se dodirujte rukama ili vibratorom po klitorisu.





Večera!
Dobro za skrivanje:
Svega!

Podignite temperaturu: Uzmite kockicu leda i trljajte je po njegovom cijelom tijelu. Tada je stavite u usta i oralno ga zadovoljite. Istovremeno koristite ruke, a ako vam je potreban predah, nastavite ga zadovoljavati svojim grudima.




Ekstra savjeti za sramežljive:

Donje rublje: nema ničeg lošeg u tome da za vrijeme seksa na sebi zadržite dio donjeg rublja ili odjeće, osobito ako se radi o seksi krpicama kao recimo svilenom ili čipkastom negližeu.  
Svjetlo: prigušeno svjetlo ili još bolje svjetlost svijeća čini čuda, prikriva nedostatke i naglašava dobre strane vašeg tijela.
Povez: Ako se zbilja osjećate nesigurno, pokušajte mu staviti povez preko očiju. Tako ćete moći opušteno uživati, a i njemu će biti uzbudljivo.
Istegnite se: u misionarskoj pozi pokušajte ispružiti ruke, unarag, iznad glave. Recimo, uhvatite se za rub kreveta. Ovo će izdužiti vaš torzo, pa ćete izgledati mršavije.

Izvor: goodtoknow.co.uk