Muškarci otkrili što ne podnose za vrijeme seksa

nevjera, muškarac žena, muškarac žena, sex, muškarac žena, sex, sex u autu, mladi sex, muškarac žena, sex, brak, muškarac, hrana, erakcija, muškarac, menopauza, erekcija, menstrubacija, samozadovoljavanje, varanje, preljub, oglas, igrice, varanje, preljub, ljubavnica, erekcija, disfunkcija, muškarci, muškarci, tipovi, izbjegavanje, erektilne disfunkcije, napitak, čudotvorni napitak, kava
Na stranici thefrisky.com navedeno je osam stvari koje, po mišljenju muškaraca, žene nikada ne bi trebale raditi u krevetu:

Plakanje
Na ovo su izrazito osjetljivi gotovo svi muškarci i suze žene ugasit će njihovu strast, bilo da poteku prije, za vrijeme ili nakon spolnog odnosa.

Glasanje poput životinje
Niti jedan muškarac se neće 'napaliti' ako se žena u krevetu počne glasati poput neke životinje. Dakle, ako vam je slučajno palo na pamet proizvoditi neke animalne zvukove u naletu strasti – suzdržite se.

Ostavljanje tragova na koži

Prihvatljivo je da žena za vrijeme seksa gricne muškarca, ali nije da na njegovoj koži ostanu tragovi ljubavnih ugriza. To je nešto što smo radili u srednjoj školi.

Obavljanje posla 'na suho'
Pružanje oralnog seksa ili primanje penisa rukom bez lubrikanta nešto je što nikada ne biste trebali napraviti u krevetu.

Osloviti muškarca s 'tatice'
Ako se za vrijeme seksa žena partneru obrati s 'tatice', neće naići na odobravanje. On vam nije ni tatica, ni braco, ni striček. Ovdje se nema što dodati. Poruka je vrlo jasna.