FOTO  Ova djevojka se seksala na Beogradskom parkingu

Korisnici ove društvene mreže tvrde da je u pitanju 21-godišnja Elizabeta Mitić iz Beograda, koja je u međuvremenu na Facebooku dobila i svoju fan stranicu. Na stranicu "Elizabeta Mitić - Akcija kod Beogradske arene" svakodnevno se postavljaju informacije i komentari o atraktivnoj brineti, koja je  ukinula svoj profil na Facebooku.

Elizabetinim egzibicionizmom najviše su se bavili njeni školski prijatelji, poznanici iz naselja, ali i bivši momci koji su postavili njene fotografije. Za otkrivanje njenog partnera na snimku zaslužne su djevojke iz Elizabetinog naselja, koje su ga identificirale kao Milovana Sinanovića i ostavile link na njegovom profilu, uz komentar da je "dobro obavio posao".

Na jednom od beogradskih portala može se pročitati i razgovor sa osobom koja je željela ostati anonimna, a koja tvrdi da je Elizabeta, rođena 1989. godine, djevojka koju najbolje opisuju riječi "bogata karijera i još bogatija praksa". Navodno živi na Novom Beogradu i veoma dobro se zna zahvaliti na lažnim komplimentima i skupocjenim poklonima, kojih se "primila dosta".

Izvor nastavlja i da je bila "izdašna i velikodušna i prema dječacima u srednjoj školi". Posljednji dečko joj je, tvrdi izvor, bio jedan beogradski odvjetnik iz ugledne obitelji, iako se ne zna da li je ostala s njim i nakon izbijanja skandala. Također, Elizabeta je uvijek željela da bude popularna, čemu svjedoči i slika sa jednim od učesnika srbijanskog Velikog brata, Manuelom.

Izvor je govorio i o Milovanu Sinanoviću. On je, navodno, rođen 1987. godine, i pravi je "mali, tatin sin sa Bežanijske kose". Komplekse vuče iz srednje škole u kojoj je "mali debeljko dobijao redovne ćuške iza uha". Samoopuzdanje je, kaže isti izvor, dobio kada mu je otac prepustio vođenje svoje tvrtke (koja se nalazi pet minuta od Arene) i kada je dobio Audi A6, na kojem se i dešava snimljena "akcija". Tvrdi i da je Milovan tada bio u ozbiljnoj vezi s drugom djevojkom i da se upravo zbog toga pokušao skriti sa Elizabetom na parkingu.

Source.ba