Zgodna Hercegovka rekla DA sudioniku showa 'Ljubav je na selu'

Stalno su mi govorili da svugdje kasnim i da ću sigurno zakasniti na vlastito vjenčanje. Uvijek sam se smijala toj izjavi, a sad sam, eto, i to uspjela napraviti.

Valentina Tijan, zgodna Hercegovka, bivša sudionica showa 'Ljubav je na selu', tako je komentirala polusatno kašnjenje na vlastito vjenčanje, za Vatroslava Tijana, kojeg je upoznala u showu, pišu 24sata.

" I da stvar bude još gora, onda je još naša kuma zaboravila osobnu iskaznicu zbog čega se morala vraćati u Ražanac, a za pola sata već je počinjalo neko drugo vjenčanje. Mislila sam da nećemo stići. Imali smo sreće da je matičarka bila razumna jer u protivnome, evo, još uvijek ne bismo bili u braku", otkrila je gospođa Tijan

Par koji je prije nepunih mjesec dana dobio kćer Viktoriju, izrekli su sudbonosno 'da' na intimnoj ceremoniji u društvu kumova, u zadarskoj Kneževoj palači.

Podsjećamo, Valentina i Vatroslav upoznali su se u RTL-ovom showu 'Ljubav je na selu' Riječ je o paru koji je tijekom emitiranja showa na sebe navukao bijes dijela gledatelja, on zbog isticanja svojih apartmana i 'bogatstva', dok su natjecateljici koja je često naglašavala da je Hercegovka, hejteri predbacivali da je od samog Vatroslava, više zanimaju njegovi "apartmani i keš".

No,njihova veza, unatoč tome što su im mnogi predviđali prekid, ipak se održala, a od veljače ove godine žive zajedno.

Ako Gruđanin Dražen Božić Cvrca, iako je bio jedan od najzanimljivijih kandidata, nije imao sreće, Čitlučanka Valentina ju je imala. Sretno mladencima.

Grude.com

Tagovi: udaja hercegovka
20.03.2019 u 10:36