FOTO  Mostar: Održan Welcome summer party

party, Mostar
Po uzoru na prvi ovakav party koji se prije dvije godine održao na istom mjestu kada je predstavljen Planer vjenčanja, prvi dan ljeta poslužio je kao idealan povod za još jedno žensko druženje u Mostaru, na prekrasnoj terasi Coffe cake bara Pepi.

.Mnogobrojne dame iz poslovnog svijete i blogerice koje su pohodile event uživale su u Pepi slasticama te kapljicama rashlađenog Smirnoff Ice-a i Starog lisca, službenim pićima događaja.

Potaknute uspjehom Planera vjenčanja, idejne začetnice SiS Planera, sestre Ivana Dujmović - Pejić i Maja Kvesić odlučile su budućim mamama ponuditi planer koji će im pomoći u praćenju njihove trudnoće ali ostati i trajna uspomena na jedno od najsretnijih razdoblja u životu. Planer je kreiran uz pomoć stručnih smjernica ginekologinje dr. Tanje Marić Krešić.

Planer se sastoji od korisnih smjernica koje prate različite stadije trudnoće, mjesta predviđenih za vođenje evidencije o obavljenim pregledima te fotografija - vas i ultrazvučnih slika bebe kroz trudnoću. Na samom kraju planera nalazi se i popis stvari potrebnih za bolnicu koji uvelike olakšava planiranje zadnjih dana trudnoće.

I ovaj planer kao i prethodni u potpunosti je proizveden u Bosni i Hercegovini te je idealan poklon za svaku buduću majku.

Kako smo se zabavili dočekujući ljeto pogledajte u galeriji fotografija za koje je zaslužan Foto Đani.