Mladencima stigla tajanstvena pošiljka: Naježila sam se kada sam vidjela što je u paketu

vjenčanje
No, jedna pošiljka posebno ih je iznenadila.

Na adresu im je stigao paket s porukom 'Molim vas otvorite prije dana vjenčanja', a pošiljatelj je bio potpuno nepoznat.

- Dok mi je Chuck čitao pismo cijela sam se naježila - objavila je na Facebooku buduća mladenka.

Naime, u paketu su se nalazile pažljivo zamotane čaše za šampanjac s ugraviranim imenima 'Mary & Chuck' uz poruku 'Dopusti mi da plešem s tobom zauvijek'.

Uz čaše se nalazilo i pismo koje je potpisalo sedam članova obitelji Felker te je paru objasnilo zašto su im poslali ovaj poklon te kako su uopće došli do njih.

Riječ je o čašama koje su pripadale bračnom paru Chucku i Mary Felker također iz Wisconsin koji su u braku bili 62 godine, no sada su preminuli. Djeca bračnog para odlučila su potražiti na internetu postoji li netko tko će se vjenčati, a zove se isto kao njihovi roditelji.

Preko Googlea su pronašli Mary Hall i Chucka Neesea i njihovu najavu vjenčanja. Uz malo truda, otkrili su njihovu adresu i poslali im ove čaše.

- Srdačno se nadamo da ćete prihvatiti ove čaše za šampanjac koje su jednom pripadali našim pokojnim roditeljima, Chucku i Mary Felker iz La Crossea u Wisconsinu. Oni su bili voljeni roditelji sedmero djece. Naša obitelj blagoslovljena je što je njih imala za roditelje. Bili su 62 godine u jako sretnom braku. Chuck (Charles) i Mary Felker bili su stupovi našeg društva i bili su jako, jako voljeni. Najviše su voljeli plesati zajedno - stoji u pismo koje je poslalo sedmero djece pokojnog para.

Mary je poklon s oduševljenjem primila te poručila kako ne može dočekati dan vjenčanja kako bi se fotografirala s čašama koje su dobili te fotografiju poslala djeci para kojemu su one pripadale.

Osim toga, Mary i Chuck kažu kako žele nastaviti tradiciju te će u budućnosti potražiti par koji se zove kao oni i poslati im čaše kao što su ih i oni dobili.

vecernji.hr