Šešelj ponovno prijeti Hrvatima: “Porazbijat ću im njuške, a žene ošišati na ćelavo i posuti katranom i perjem”

vojislav šešelj, Aleksandar Vučić

Proteklih tjedan dana umjesto verbalnog obračuna državnog vrha traje verbalni obračun srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića i predsjedničkog kandidata Miroslava Škore. U cijelu priču se izgleda uključio i “politički otac” Aleksandra Vučića – Vojislav Šešelj

“Još nemam vremena baviti se Hrvatima koji me nazivaju ratnim zločincem. Trebam prvo popisati sve Srbe koji su me tako nazvali i trebam im svima razbiti njušku. Kad svim Srbima koji me nazivaju ratnim zločincem porazbijam njuške, onda ću prijeći na Hrvate. Ako su žene u pitanju ošišat ću ih na ćelavo, nalijepiti na njih katran i posipati ih perjem”, odgovorio je u svom primitivnom stilu ratni zločinac, bivši četnički vojvoda i čelnik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj za Alo.

Podsjećamo, prvo je Vučić ničim izazvan napao Škoru, kojeg je nazvao “pjevač ili što već” i poručio mu da pročita knjige iz psihologije, a Škoro mu je ekspresno odgovorio preko Facebooka.

“Čujem da mi je ‘veliki državnik’ Vučić poručio kao ‘pjevaču ili što li već’ da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da ‘o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti’.

Meni ne trebaju knjige iz psihologije da bih analizirao Vučića. Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan- bolje biti ‘pjevač ili bilo što već’ nego dostavljač kod ratnog zločinca”, napisao je Škoro, prenosi Dnevnik.ba