FOTO/VIDEO  Spojila ih ljubav prema duhovnoj glazbi

Vida en Ti – Život moj si Ti, Hrvatski duhovni sastav RiM , pjesma, duhovna glazba
Hrvatski duhovni sastav RiM i argentinska pjevačica Athenas udružili su snage i snimili dvojezičnu verziju duhovne pjesme 'Vida en Ti - Život moj si Ti'.

Priča je to kako je ljubav prema duhovnoj glazbi i svetom ocu papi Ivanu Pavlu II. spojila mlade glazbenike s čak tri kontinenta. Do suradnje je došlo nakon što su sestre Ružica i Maja Nedić (zajedno - RiM) na popularnom servisu YouTube čule izvedbu pjesme ‘Pescador de Hombres' (hrvatski ‘Krist na žalu'; poljski ‘Barka'; engleski ‘Lord, You Have Come') u izvedbi Athenas. Nisu puno dvojile i javile su joj se putem Facebooka. Tako je spontano nastala ova glazbena suradnja.

Riječi i glazbu je napisala Athenas, a aranžman i produkciju Jonatan Narvaez u čijem je studiju Anthenas snimila vokalne dionice na španjolskom. Sestre Nedić su u Zagrebu u studiju Ante Gele snimile hrvatske dionice te prateće vokale na španjolskom. Za pjesmu je snimljen i video spot koji je, kao i audio, sniman interkontinentalno u Zagrebu i Buenos Airesu.

U realizaciji pjesme ‘Vida en Ti / Život moj si Ti' sudjelovala je zanimljiva ekipa vrhunskih glazbenika s čak tri kontinenta. Pored Athenas i sestara Nedić (Ružice i Maje) tu je gitarist i producent Jonatan Narvaez iz Argentine. Ritam sekciju čine dvojica Amerikanaca, bubnjar Cristian Borneo (iz legendarne kršćanske rock grupe Petra) te bas gitarist Gary Lunn (iz grupe White Heart te član band Dolly Parton).