Gospa: Molite za one koji ne shvaćaju ljubav

Ukazanje je vidjelica Mirjana imala pred više od tri tisuće hodočasnika koji su se okupili na molitvi krunice kod Plavoga križa.

Među brojnim hodočasnicima najviše je bilo Talijana, uz hodočasnike iz Njemačke, Engleske i Hrvatske. Tom prigodom Gospa je vidjelici Mirjani dala ovu poruku:

- Draga djeco! Danas vas pozivam da ljubite svim srcem svojim i svom dušom svojom. Molite za dar ljubavi, jer kada duša ljubi, ona k sebi zove moga Sina. Moj Sin ne odbija one koji ga zovu i koji žele živjeti po njemu. Molite za one koji ne shvaćaju ljubav, koji ne razumiju što znači ljubiti. Molite da im Bog bude otac, a ne sudac. Djeco moja, budite mi apostoli vi, budite moja rijeka ljubavi. Ja vas trebam...

Inače, tijekom ukazanja, kako je kazala vidjelica Mirjana, Gospa nije bila tužna. Prema tvrdnjama vidjelice Mirjane Gospa joj se ukazuje jedanput godišnje, i to na njen rođendan 18. ožujka.

U 13.50 sati molitva je utihnula, a Mirjana je gledala u nebo i počela razgovarati s Gospom. Neobičnu tišinu remetilo je samo škljocanje fotoaparata. Nakon četiri minute koliko je trajalo ukazanje Mirjana je ustala i zapisala poruku.

slobodna dalmacija