FOTO/VIDEO  Fra Mario Knezović: Je li važnija vjera ili nacija?

Zlatko Hasanbegović, fra Mario Knezović, fra Mario Knezović, biskup komarica, fra Mario Knezović, fra Mario Knezović, BIH, fra Mario Knezović, fra Mario Knezović, Željko Komšić političar, Tito, fra Mario Knezović, kolumna, Politika, religija

Njega ne zanima javno mišljenje. Isusa zanima osoban odgovor i stav čovjeka. Isus ne želi da živimo i izgovaramo tuđa mišljenja, nego svoja. To je za nas Bog? To je ključno pitanje. Kolektivne vjere nema. Život po uzrečici: "Kud svi Turci tu i mali Mujo", za kršćane nije izbor. Postaviti je pitanje:Je li se kršćani lažno predstavljaju? Naime ako netko hoće za sebe reći da je politički demokršćanin, a živi mimo Božjih zapovjedi to je lažno predstavljanje.

Ljudi koji žele živjeti zemaljsku logiku, a zanemaruju Božje zapovjedi ne mogu za sebe kazati da su vjernici. U ovoj propovijedi poslušajte i odgovor na pitanje je li nam bliži kršćanin Srbin ili Hrvat atesit? Također je važno čuti je li slušamo preplaćene i potplaćene konzultante ili vlastitu savjest?