FOTO/VIDEO  Čudesni Papin poljubac: Bebi nestao galopirajući tumor na mozgu

...rijetkog i vrlo agresivnog tumora na mozgu, susreli su se s papom Franjom u listopadu u Philadelphiji. Imala je već osam operacija i doktori nisu bili nimalo optimistični. Štoviše, roditeljima su kazali da je njihovoj djevojčici ostalo još malo vremena i da počnu pripremati sprovod. U trenutku najvećeg očaja, dogodilo se nešto što će im svima promijeniti živote.

Obiteljski prijatelj, agent FBI-ja koji je radio u osiguranju pape Franje, prilikom njegova posjeta SAD-u, pozvao ih je da izađu na ulicu, a on će pokušati dogovoriti da osobno pozdrave Papu. Sve to odigravalo se samo sat vremena prije Franjinog prolaska ulicama Philadelphije, piše RTL.

Plan je uspio, Papa je malenu Giannu poljubio u glavu i blagoslovio, a po svemu sudeći, taj je cjelov blagotvorno utjecao na njezino zdravlje. Na pregledima koji su uslijedili u studenom, liječnici su se redom čudili jer je od dotad galopirajućeg tumora ostala tek sjena.

Liječnici su rekli roditeljima, ne skrivajući iznenađenje, da se tumor gotovo povukao i da će Gianna ozdraviti. Preostaje joj još nekoliko kemoterapija.
"Poljubac je bio Božje djelo, to je sigurno", kazali su njezini roditelji.

Direktno.hr