Vodeći stručnjak za outsourcing u Bosni i Hercegovini traži nove talente uz odlične uvjete i godišnji od 30 dana

cos doo
Outsourcing se danas možda čini kao strani pojam, ali on predstavlja budućnost zapošljavanja i osigurava nesmetano poslovanje. U svijetu koji se brzo mijenja, tvrtke traže načine da optimiziraju svoje operacije i smanje troškove, a outsourcing je idealno rješenje za postizanje tih ciljeva.
 
Naš koncept

Koncept je jednostavan: naš administrativni odjel nalazi se u Njemačkoj, dok naši zaposlenici rade iz Bosne i Hercegovine, uživajući sigurnost i međunarodne pogodnosti. Ovaj model omogućuje nam da pružamo vrhunske usluge našim klijentima dok istovremeno koristimo prednosti raznolike radne snage i konkurentnih troškova rada u Bosni i Hercegovini.
 
Naša misija i vrijednosti

Competent Office Solutions (COS) je moderna tvrtka posvećena dobrobiti svojih radnika. Fokusiramo se na poboljšanje kvalitete života i naknada, poticanju jednakosti i ulaganje u obrazovanje zaposlenika. Vjerujemo da su zadovoljni i motivirani zaposlenici ključni za dugoročni uspjeh tvrtke. Pružamo prilike za osobni i profesionalni razvoj, uključujući redovite treninge, radionice i pristup online tečajevima.
 
Mogućnosti za umrežavanje

Također pružamo mogućnosti za umrežavanje kroz lokalne i međunarodne konferencije. Naši zaposlenici redovito sudjeluju na važnim događanjima kao što su Zukunft Personal Europe u Njemačkoj, gdje imaju priliku upoznati se s najnovijim trendovima i inovacijama u industriji, razmijeniti iskustva s kolegama iz cijelog svijeta i izgraditi vrijedne poslovne kontakte.
 
Naši odjeli

Naši različiti odjeli – HR, prodaja i marketing – rade skupa kako bi osigurali međunarodne klijente i pronašli odgovarajuću radnu snagu koja zadovoljava njihove potrebe. HR odjel se fokusira na regrutaciju zaposlenika, dok prodaja i marketing rade na proširenju našeg tržišnog dosega i izgradnji dugoročnih odnosa s klijentima.
 
Benefiti za zaposlenike

Zaposlenici uživaju u 30-dnevnom godišnjem odmoru, bonusima, certifikatima stručnjaka za regrutiranje i pristupu inovativnim događanjima. Osim toga, nudimo fleksibilne radne uvjete, uključujući mogućnost jednog radnog dana od kuće, što doprinosi boljem balansu između poslovnog i privatnog života.
 
Naš uspjeh
Za mladu tvrtku, ovo može izgledati kao nagli početak, ali činjenica da Competent Office Solutions sada službeno posluje kao CompenetSolutions GmbH u Njemačkoj govori mnogo o našem uspjehu. Naše brzo širenje i priznanje na međunarodnom tržištu rezultat su predanog rada i inovativnog pristupa poslovanju.
 
Tražimo nove talente

Trenutno tražimo mlade profesionalce za pridruživanje našem HR odjelu, s uvjetom da imaju izvanredno znanje njemačkog jezika (razina C1). Nudimo dinamično radno okruženje u kojem se cijene kreativnost, inicijativa i timski rad.
 
Naša misija

Naša misija je osigurati da naši mladi profesionalci ostanu u Bosni i Hercegovini, dok otkrivaju svoj puni potencijal i inspiriraju druge da istraže svoje mogućnosti lokalno. Vjerujemo da možemo doprinijeti razvoju lokalne zajednice i gospodarstva stvaranjem visokokvalitetnih radnih mjesta i pružanjem prilika za razvoj karijere unutar zemlje.
 
Competent Office Solutions je posvećen izgradnji bolje budućnosti za sve svoje zaposlenike i zajednicu u kojoj poslujemo.
 
Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom uzbudljivom putovanju i postanete dio našeg uspjeha.