Ponuđena nagrada za informaciju o nestalom Nenadu Trogliću, netko anonimno dojavio da je odveden u zelenom kombiju

Ponuđena nagrada za informaciju o nestalom Nenadu Trogliću, netko anonimno dojavio da je odveden u zelenom kombiju

Na našu redakcijsku adresu večeras je stiglo pismo koje prenosimo u cijelosti:

Moj sin, Nenad Trogrlić (1970) rođen je i odrastao u Zenici.Dana 15.09.1993 god.izasao je iz stana na Bulevaru (Odmut), rekao da ide po cigarete i nestao bez traga. Za ovih 26 godina uzaludne potrage i bezbroj razočarenja u sve i svakoga ovaj način je moja jedina nada da dođem do konkretne informacije.

Ne pitam odavno tko ga je ubio, ni kako, ni zašto,jedino što tražim je informacija, gdje je,gdje su kosti moga djeteta? Osobno jamčim anonimnost svakome tko se javi sa informacijama o mome sinu. Postoji dosta načina da se informacija pošalje anonimno,zato se nadam da će konačno se pojaviti netko sa pravom informacijom i pomoći ovoj majci da za zivota dostojno sahrani ostatke svoga sina.

Nakon objave mog prvog pisma, javila se organizacija iz Švedske koja je svojom voljom ponudila nagradu od 5000 eura za bilo kakvu korisnu informaciju.

Da je nagrada doista i ponuđena možete provjeriti na [email protected], na istu adresu se mogu i javiti informacije o Nenadu.Također sam dobila anonimnu informaciju da je moj sin tog kobnog dana prisilno odveden u kombiju zelene boje u nepoznatom pravcu…

Molim sve koji znaju nesto vise da mi se jave bez straha na adresu, Ružica Trogrlić, Bare 45,72260 Busovača – navedeno je u pismu.