VIDEO  Vijećnica A-SDA iz Zenice ismijavala Komšića, nazvala ga nelegitimnim

Željko Komšić, ismijavanje, Švedska, Željko Komšić, Željko Komšić, Hrvati, Željko Komšić, Kolinda Grabar Kitarović, Zoran Milanović, Željko Komšić, Zoran Milanović, čestitke

Predsjedateljica Gradskog vijeća Grada Zenica Diana Bešić i pojedini vijećnici ismijavali su drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića zbog njegove česte i uzrečice: “Ma hajte, molim vas”.

Ovim povodom danas se oglasio i Gradski odbor Demokratske fronte (DF) Zenica koji je stao u Komšićevu obranu.

Na 42. sjednici Gradskog vijeća Grada Zenica, koja je održana 24. listopada 2019. godine, predsjedateljica Gradskog vijeća Grada Zenica Diana Bešić (A-SDA), prilikom rasprave na četvrtoj točki Dnevnog reda – Autentično tumačenje članova 106. i 107. Poslovnika Gradskog vijeća, uzela je riječ i ismijala predsjedatelja Predsjedništva BiH Željka Komšića kojeg je, s pravom, nazvala i nelegitimnim političarem.

“Ima jedan… ovaj… vodeći političar u našoj zemlji koji je legalan, ali nije legitiman, a njegov je komentar bio: ‘Ma hajte, molim vas’… A i moj je…”, rekla je Bešić, prenosi ero.tel

Ovim povodom iz Gradskog odbora Demokratske fronte Zenica oglasili su se priopćenjem za javnost koje nećemo prenositi jer je sve što trebate znati o cijeloj ovoj priči smješteno u videoklipu.

https://www.youtube.com/watch?v=GeusT1yIhU4