Udruge dragovoljaca HOS-a BiH za HSP AS i Domoljubnu koaliciju!

hsp ante starčević, HSP AS BIH, hos

...Udruga proisteklih iz Domovinskog rata BiH na temu potpore za predstojeće parlamentarne izbore.
Izaslanstvo HSP AS predvodili su glavni tajnik i predsjednik izvršnog Izbornog stožera Pero Ćorić te predsjednik stranke Ivan Tepeš prof., a udruge su predstavljali predsjednik Herceg-bosanske županijske organizacije HVIDRA-e i predsjednik UDHOS-a umirovljeni pukovnik HOS-a Ivan Mamić, predsjednik Mostarske županijske organizacije UDHOS-a umirovljeni pukovnik HOS-a Marinko Šuljić, predsjednik Srednja-bosanske županijske organizacije UDHOS-a umirovljeni pukovnik HOS-a Berislav Elez, predsjednik HVIDRA-e Novi Travnik umirovljeni pukovnik HOS-a Zdenko Dominović, predsjednik Zapadno-hercegovačke županijske organizacije UDHOS-a general HOS-a Stanko Primorac Ćane i predsjednik Federalne organizacije UDHOS-a umirovljeni pukovnik Nikola Bošković.

Sastanak je održan u međugorskom hotelu „San" dana 29.10.2015. te je donesen jednoglasan zaključak. Svi predsjednici navedenih braniteljskih udruga s područja BiH daju punu potporu listama Domoljubne koalicije u RH te listi za XI. Izbornu jedinicu. Pozivaju sve svoje članove te članove njihovih obitelji i one kojima je Hrvatska na srcu da podupru i svoj glas daju kandidatima HSP AS na svim listama u RH, a da svoju potporu Domoljubnoj koaliciji iskažu kroz HSP AS kao stožernoj i najsnažnijoj pravaškoj opciji u Hrvata. Također su pozvali sve koji svoje pravo da biraju i budu biranu ostvaruju u BiH da na listi u XI. Izbornoj jedinici iskažu na način da podrže kandidata i svog suborca generala Željka Glasnovića.

Dužnosnici HSP AS Pero Ćorić i Ivan Tepeš prof. zahvalili su na njihovoj potpori podsjećajući kako Statut i program HSP AS govore kako su Hrvati jedan narod koji živi u dvije Domovine, te na tom tragu neće izostati potpora buduće Vlade RH u kojoj će svoje mjesto zauzeti i HSP AS.