T-HT Zagreb podržava sadašnju upravu HT-a Mostar

Ova kompanija je razapeta između političkih spletki i pokušaja da se ponovno iskoristi kao bankomat za izvlačenje novca i bogaćenje nekolicine korumpiranih predstavnika, kao i političkih stranaka.

T-HT se istodobno protivi bilo kakvim politikantskim napadima te odbija komentirati sadržaj sastanka.

"Kao dioničaru, Hrvatskom telekomu je u interesu razvoj i prosperitet HT-a Mostar, što doprinosi rastu vrijednosti te kompanije. Smatramo da je izrazito važno osigurati sve preduvjete koji će omogućiti uspješno poslovanje HT-a Mostar kao i njegovu dugoročnu održivost. U interesu nam je, naravno, i postizanje značajnijeg iskoraka kada je riječ o poslovnim rezultatima HT-a Mostar", istaknuli su iz Odjela za komuniciranje s javnošću.

Kako se, međutim, doznaje na posljednjem sastanku je dogovoren nastavak snažne zajedničke potpore rastu i razvoju HT-a Mostar, kao i pokretanju novih usluga te je dana potpora aktualnom vodstvu tvrtke. A to potvrđuju i poslovni podaci.

Na čelu s Vilimom Primorcem u razdoblju od prvih šest mjeseci ove godine brojke govore da prihod bilježi rast od 12 posto ili oko 11 milijuna maraka u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Istodobno, smanjeni su troškovi što apsolutno korespondira s očekivanjima vlasnika. Ova tvrtka planira u ovoj godini snažan razvoj naprednih tehnologija, a najvažnija je vezana uz razvoj 3G mreža. Jedan od strateških projekata u ovoj godini je i lansiranje IPTV usluge.

Večernji list/Dnevnik.ba