STANIVUKOVIĆ Građanima ćemo markerima podvlačiti dijelove koji govore da je cilj ovog dokumenta integracija u NATO

draško stanivuković, draško stanivuković, Jelena Trivić, pdp, dokument, nato, letak

Draško Stanivuković i Jelena Trivić, zastupnici PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, danas su sa mladima SDS-a i PDP-a građanima dijelili Program reformi Bosne i Hercegovine s ciljem upoznavanja javnosti s dokumentom koji je u njeno ime poslano u NATO sjedište u Brisel.

"Stavili smo naglasak na odjeljak koji govori o NATO integracijama i da napravimo iskorak da građani imaju mogućnost da to pročitaju, jer nigdje nije bilo elektronske verzije, nigdje građani nisu mogli da dođu do dokumenta", rekao je Stanivuković. 

Pošto nisu mogli dobiti dozvolu za postavljanje štanda oni su sa dva pokretna štanda prošli kroz Banja Luku.

"Građanima ćemo markerima podvlačiti dijelove koji govore da je cilj ovog dokumenta integracija u NATO, euroatlanske integracije da BiH ide tu", kazao je Stanivuković navodeći kako će sa zainteresiranim građanima lupama tražiti gdje se u tom dokumentu spominje RS ili Republika Srpska.

https://twitter.com/Stanivukovic_D/status/1209494149176680455?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1209494149176680455&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bljesak.info%2Fvijesti%2Fpolitika%2Fstanivukovic-dijelio-po-gradu-letke-onosta-sto-je-poslano-u-nato-u-ime-bih%2F296496

Naveo je da nisu stigli prevesti cijeli dokument od 53 strane, ali da se nada da će taj posao biti završen do sutrašnjeg mirnog okupljanja građana, koje organiziraju u 18 sati u Banja Luci, u Parku "Mladen Stojanović".

Dodao je kako će sutra podnijeti krivičnu prijavu za fizički napad i prijetnje protiv Dragana Lukača, ministra unutarnjih poslova RS.

Kaže kako je kćerka Milorada Dodika protiv njega podnijela tužbu za klevetu te isto očekuje i od Dodikovog sina i Srđan Rajčević, ministar za znanstveno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informacijsko društvo RS zbog informacija koje je iznosio u vezi s poduzećem "Prointer".

"Ovo je ukupno 68. prijava, tužba i sudski proces koji se vodi protiv mene", kazao je Stanivuković. 

Hercegovina.info