Središnji odbor HDZ BiH usvojio izbornu strategiju HDZ BiH za Opće izbore 2010.

Središnji odbor HDZ BiH je na svojoj 7. sjednici, održanoj u Par Selu kod Tuzle, usvojio IZBORNU STRATEGIJU HDZ BiH za predstojeće Opće izbore 2010. godine.
Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović je kazao kako je HDZ BiH stranka koja svojim političkim djelovanjem nastoji stvarati političku opciju prihvatljivu za sve demokratske i proeuropske orijentirane političke trendove te da će izborni program temeljiti na socijalnoj osjetljivosti, ekonomskim programima i izgradnji pravne države.

U poslijepodnevnim satima su članovi Predsjedništva HDZ BiH nazočili proširenoj sjednici Županijskog odbora HDZ BiH Soli na kojoj je bilo riječi o aktualnim gospodarskim i političkim prilikama u Tuzlanskoj županiji, s posebnim osvrtom na položaj hrvatskog naroda, te predstojećim aktivnostima ŽO HDZ BiH Soli glede obilježavanja 20. obljetnice HDZ BiH i predstojećih Općih izbora 2010. u BiH.
Na kraju radnog posjeta Tuzli i Tuzlanskoj županiji, članovi Predsjedništva HDZ BiH posjetili su Franjevački samostan sv. Petra i Pavla u Tuzli.

hdzbih.org