Saboteri i peta kolona sustavno urušavaju Hrvatsku

Lex Perković, BIH, ubojstvo, anto đapić, Lex Perković, UDBA, popis, UDBA, Josip Perković, Vinko Sindičić, Općinski sud u Rijeci, UDBA, Josip Perković, UDBA, Stjepan Đureković, Zdravko Mustač, ubojstva, politički motivirano ubojstvo, Ilija Zovko, Ivan Grujić, Andrija Hebrang, Haški dokument, dragovoljci Domovinskog rata, žrtve komunističkih zločina, transkripti Haškog suda, UDBA, kodno ime Boem, ubojstva, ubojstva emigranata, slučaj Perković, UDBA, ubojstvo, UDBA, grob, likvidacija, UDBA, Nikica Martinović, Zastara nakon 25 godina, Atentati i otmice, Austriji, Milan Kučan, Josip Perković, UDBA, Andrija Hebrang, skrivena grobišta, Fred Matić, dr. Franjo Tuđman, dragovoljci Domovinskog rata, Auschwitz, holokaust, Zoran Milanović, židovi, komemoracija, sdph, Bleiburg, SFRJ, zatočenici, obeštećenje, nakon počinjenih egzekucija, UDBA, crna lista, OZNA, KNOJ, žrtve komunističkih zločina, komunisti, špijun, domaći izdajnici, katolička crkva, Slovenski publicist, Roman Leljak, oz
U početku je ova Vlada izgledala kao da oklijeva - Milanović je prokomentirao: to je tek druga osmina mandata - a onda je mnogima postalo očigledno da ne umiju, ili su na vlasti lažljivi pajaci? Krivo.

Negdje na polovici mandata činilo se da se harlekinska vlada ne usudi, jednostavno bezveznjaci i prevaranti, međutim u posljednjim mjesecima mandata Milanovićeve Vlade postalo je jasno da su petokolonaši samo bezočno kupovali vrijeme i pomno odrađivali kako je prvobitno zamišljeno. Sve je pomno isplanirano i učinjeno da ništa od obećanog ne bi ni slučajno uspjelo: nijedno predizborno obećanje Kukuriku liste, niti jedan jedini projekt ili reforma bilo čega. Baš ništa nije ispunjeno.

Ovu SDPartijsku koaliciju i njezina predsjednika vlade obilježio je posvemašnji moralni i gospodarski debakl. Sve vrijeme mandata svi gospodarski pokazatelji su negativni, jedino indeksi javne zaduženosti i proračunskog deficita lete u nebo. Ni raspoloživi EU fondovi nisu pomogli, ova je Vlada učinila sve da ništa od tih sredstava ne stigne u Hrvatsku. Dakle nije riječ o tolikim neznalicama i klaunovima, koliko god su u tim ulogama vrlo uvjerljivi. To su osobame opakih namjera ili jednostavnim političkim rječnikom: saboteri i petokolonaši.

Nakon Račanove vlade - kad su postavljeni temelji nove/stare nacionalizacije stvaranjem krupnih državnih poduzeća na čelu s pouzdanim partijskim kadrom - i dvostrukog Mesićevog predsjedničkog mandata - kad je nastavljen proces obezvređivanja Domovinskog rata i provođena radikalna dehrvatizacija - započela je s Ivom Josipovićem kao Predsjednikom države i Zoranom Milanovićem kao predsjednikom Vlade završna faza: vraćanje Hrvatske u staro korito jugoslavenstva pod nazivom integracija „regiona". Upravo je nezamislivo da čak i ova Vlada ni u čemu ne uspije, pa i ćorava kokoš nađe ponekad zrno, ali resorni su ministri u veleizdajničkoj maniri opstruirali svaki pokušaj EU da nakon 1. srpnja 2013. pomogne hrvatskom gospodarstvu i građanskom oporavku. Ako nije na djelu sabotaža, onda bi za Milanovićevu Vladu trebao uvesti kokainski test, jer koliko god se u ovo doba gripe šmrče, postaje sumnjiv onaj njihov učestali prelet rukom ispod nosa!

Da bi njihov plan u cjelosti i sigurno uspio, potrebno je bilo učiniti sve kako Hrvatska ne bi ušla u EU. Tada bi petokolonaši zamračili slobodu govora i suspendirali demokratske slobode stečene demokratskim izborima i pobjedom u Domovinskom ratu te u potpunosti ovladali svim polugama gospodarske i političke moći. Ovlasti što ih EU ima nad svojim članicama smetaju ponovno uspostavljenoj komunističkoj samovladi; peta kolona još uvijek živi, i želi živjeti u Titinoj Jugoslaviji. „Lex Perković" nije osmišljen da bi se zaštitio Josip Perković i udbaška bratija, namjera je bila da iznervirana Njemačka u posljednji trenutak odustane od ratifikacije, i od ulaska Hrvatske u EU ne bi bilo ništa. Da Hrvatska tada nije ušla u EU, sve bi se odvijalo prema dobro uhodanim titoističkim matricama političke represije iz 1945., 1948, 1971., agresijom na Hrvatsku 1991...

Ulaskom Hrvatske u EU donekle je spriječena potpuna samovlada SDPartije i HNS-a, a „isporukom" Perkovića i Mustaća Njemačkoj, Hrvatska je dobila mogućnost da na objektivan način sazna o diktaturi komunizma, njezinim zločinima i trajnim posljedicama; prigodu da konačno napiše svoju povijest nakon 1945. i suoči s ružnom prošlošću, terorom partijske nomenklature koji se s Račanom, Mesićem, Josipovićem, Milanovićem nastavlja i traje. Ne može se i ne smije na lažnoj prošlosti graditi moderna demokratska država. Izborom Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu RH, zabijen je gol u devedesetoj minuti i Hrvatska je dobila prigodu da se ponovno bori za svoje mjesto među građanskim društvima Europske unije i odmakne od kaljuže tzv. regiona.

Da bi njihov plan propasti Hrvatske uspio, SDPartija i HNS - nesumnjivi protivnici samostalne i neovisne hrvatske države - formirali su hrvatsko-srpsku vladu koja je sustavno počela s gospodarskim sabotažama. Usporedno se počela formirati komitetska sprega politike, policije, pravosuđa i gospodarstva, tako da danas već imamo prava politička suđenja kojih se ni SSSR ne bi postidio, a sve sa svrhom kako bi se neposredno pred izbore eliminirala oporba i svatko tko im može ugroziti pobjedu na sljedećim parlamentarnim izborima.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je već drugi put u zatvoru, a pravomoćno osuđenog Andra Vlahušića svim silama za gradonačelnika Dubrovnika podupire vladajuća koalicija!? Zloduh Dakse kulja Dubrovnikom i prijeti. Razbijanje Imunološkog zavoda, na primjer, uobičajeni je postupak nacionalizacije, a potom slijedi dodjela tvrtke podobnom gospodarstveniku iz nomenklature. Državnim tvrtkama, institutima, fakultetima, sveučilištima i zavodima... upravljaja komunistička nomenklatura. Nacionalizirane se tvrtke daju podobnima, a onda im se dodatno pomaže stečejnim postupcima i selektivnim otpisom dugova. Na djelu je dogovorena ekonomija, ona nesreća bez ikakvih izgleda da ljudima ikad donese prosperitet i budućnost. To je još uvijek onaj isti Lenjinov NEP i sovjetska pjatoljetka, sustavi koji nisu nikad proizveli višak vrijednosti.

Namjerno izazvana gospodarska kriza i osjećaj bezizlaznosti, koje je tako temeljito zavladalo Hrvatskom, imaju za svrhu plansko urušavanje Hrvatske kako bi ona što više propala i sličila „regionu": izjednačila se u siromaštvu i beznađu te postala „problem" EU, a onda će se sve rješavati u paketu sa „zapadnim Balkanom".
Naše bojišnice (1991. - 1995.) bile su diljem Lijepe naše: u Dalmaciji, Slavoniji, u Lici i Baniji, naši su gradovi bili pod neposrednom opsadom akinđijskih hordi, ali Bljesak i Oluja pred sobom su imali makar uniformiranog i bradatog neprijatelja. Danas je to saboterska peta kolona, ova srpsko-hrvatska vlada koja je u međuvremenu evoluirala u orjunaško-četničku vladu. Ta vlada pod maskama pajaca i budalaša sustavno uništava hrvatski suverenitet i vraća Lijepu našu u stare integracije.

Od 1945. u tri naraštaja (uz pomoć genetske transmisije?) partijska nomenklatura orjunaša i četnika radi na razbijanju svake ideje o hrvatskoj državnosti. U Hrvatskoj postoji peta kolona samo s jednim ciljem: uništenje suverene međunarodno priznate države Hrvatske i pretvaranje iste u S(ocijalističku) R(epubliku) Hrvatsku unutar tzv. regiona, „zapadnog Balkana"; pretvaranje pobjednika Domovinskog rata u incidentne parazite, pretvaranje Hrvatske u štalu robova.

L. C./hrsvijte.net