Rok za potpisivanje peticije 'Stop majorizaciji Hrvata u BiH' produžen za pet dana

Sastanku su nazočili predsjednici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici hrvatske mladeži, Hrvatskog studentskog politološkog foruma, Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, Hrvatski intelektualni zbor BiH, Udruga književnika Herceg-Bosne i drugi.

Iskazano je veliko zadovoljstvo trenutnim rezultatima kojima Organizacijski odbor raspolaže, te razmatrani zahtjevi pojedinih županijskih i općinskih organizacijskih odbora za provedbu peticije oko produljenja roka prikupljanja potpisa peticje ''Stop majorizaciji Hrvata u BiH'' te donesen sljedeći zaključak;

- Zbog otežanog operativnog prikupljanja podataka o rezultatima peticije u pojedinim dijelovima BiH, odlučeno je kako će se nastaviti sa prikupljanjem već potpisanih obrazaca koji se nalaze na terenu radi jednostavnijeg zbrajanja rezultata u Organizacijskom odboru u Mostaru, kao i omogućavanje potpisivanja onima koji to nisu bili u mogućnosti u proteklom periodu odlukom Organizacijskog odbora, rok za potpisivanja peticije se produžuje za pet dana, do 25. veljače, 2011. godine, priopćeno je iz Organizacijskog odbora za provedbu peticije.