Radmanovizija i Lazanski

hrt
Dobili smo i potvrdu svega što je rečeno o veleizdajničkim TV šupama u Hrvatskoj, a na čelu te Radman- Titove kolone prednjači komunistički bolesnik Radman i njegovi psihopatični bolesnici od urednika do voditelja emisije „Otvoreno".

Nevjerojatna drskost, vrijeđanja zdrave hrvatske pameti, bacanje u blato dostojanstva jednog naroda od čijeg novca se debljaju i množe veleizdajnici naše Domovine, poprima takve alarmantne razmjere da mogu poručiti samo jedno: „Hrvatice i Hrvati, prestanimo plačati ubojice naše zdrave pameti, prestanimo gledati veleizdajničke TV šupe, okupirajmo i blokirajmo te neprijateljske ustanove koje nisu ništa drugo doli jugoslavenske kasarne usred Hrvatske"!

Kod Velimira Bujanca gostovao je veliki domoljub i još veći hrvatski filmski i kazališni radnik i u dramatičnom razgovoru, radikalno zaoštrenom do krajnjih granica, raskrinkavao je veleizdajničju urotu protiv hrvatske misli, riječi, djela u svim segmentima kulture, upozoravao na pljačku hrvatskog novca uloženog u antihrvatske projekte, dok smo na drugom kraju istog grada bili svjedoci velikosrpskog orgijanja, baš onakvog kako ga opisuje gospodin Sedlar u emisiji „Bujica"!

Trebaju li nam neki novi dokazi o žalu za Jugoslavijom, o žalu za velikosrpskom dominacijom na prostorima hrvatske neslobodne države?

Živimo u dvije Hrvatske, namjerno duboko podjeljene, živimo u vremenu kad Radmanovi apologete svakodnevno idu u Beograd po mišljenje, daju prostor srpskim mrziteljima svega Hrvatskog, daju prostor Irinejima, Pupavcima, Stanimirovićima, daju im dragocjene televizijske minute koje mi plaćamo. Zar oni misle kako mi bolujemo od „stokholmskog sindroma", zar misle da smo sadomazohisti i da ćemo do beskonačnosti trpjeti ovu sotonsku medijsku politiku?

Okupirajmo TV kasarnu, prekinimo im dotok novca, struje, vode, plina! Zabranimo im to gaženje svega Hrvatskog, zabranimo velikosrpsim ideolozima nastup na našim TV ekranima, zabranimo im ulazak u naše domove u koje ulaze kao najveći lopovi pljačkajući naše baštine.

Notorni četnik Lazanski dobio je priliku učiti nas pameti, učiti nas što Hrvatskoj treba a što ne, dobio je priliku pljuvati po Domovinskom ratu, po oružanim snagama Hrvatske, po hrvatskoj vojsci koja je iznikla iz rana i krvi naših branitelja, a te iste rane i krv proizveo je upravo notorni Lazanski i njemu slični. Emisiju „Otvoreno" pretvorio je u „one man show", pretvorio je u velikosrpsko predavanje uz blagoslov Radmanovog aparatčika Togonala i ostalih mlakonja koji su sudjelovali u toj velikosrpskoj farsi. Jugoslavija, taj velikosrpski neprežaljeni okvir, blistala je u očima tog „vojnog istoričara", a Togonal samo što nije „svršio", nemušto prekidajući Lazanskog uz neskriveno i javno iskazano divljenje prema svom uvaženom gostu iz Radmanovog glavnog grada Beograda.

Zna li netko uopće koliko je Lazanski dobio „para" od Radmana za antihrvatski nastup na TV šupi? Zna li netko tko mu je platio put, za čije se novce u Hrvatskoj „naždero" i „obloko", gdje je spavao i s kim je u ostatku večeri ismijavao cijelu naciju u srcu Hrvatske? Budite sigurni, sve to debelo smo platili upravo mi, koji skrušeno, uredno svaki mjesec ispunimo uplatnicu i tovimo debele „medijske svinje" koje lažima proždiru svaku zdravu logiku.

Otkud ta fascinacija srpskim bezobrazlukom? Psiholigija „ispranih mozgova" očigledno je više nego djelotvorna i krajnji je trenutak da nova vlast pod hitno promjeni ovo medijski neizdržljivo stanje. Krajnje je vrijeme za „hrvatsku pušku na hrvatsko rame", zadnji je trenutak za proaktivno djelovanje kako bi zaustavili ovo veleizdajničko medijsko orgijanje.

hrsvijet.net