Preminuo brat Zorana Milanovića

Preminuo brat Zorana Milanovića

Zbog smrti brata Krešimira predsjednički kandidat Zoran Milanović do daljnjega neće sudjelovati u predsjedničkoj kampanji te će se posvetiti obitelji, doznaje se u Milanovićevu stožeru.

Prije nešto manje od mjesec dana Milanoviću je umro otac zbog čega se na tjedan dana bio povukao iz političkog života, piše Index.hr.

Krešimir Milanović imao je 46 godina, a prije otprilike dvije i pol godine otkrio je da boluje od teške bolesti.

O bratu Zorana Milanovića ne zna se puno.

Nakon što se rastao od supruge Ivane, dvije je godine bio s TV voditeljicom Anom Strizić. Prekinuli su negdje početkom 2018. godine, a zajedno su bili od kraja 2015. godine.

Milanović je bio vlasnik tvrtke Modestus koja je u proljeće 2018. godine otišla u stečaj koji je pokrenut na prijedlog Nove ljubljanske banke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2010. godine Krešimir Milanović našao se u središtu medijske pozornosti kada je otkriveno da je vozio u alkoholiziranom stanju, a navodno je i bježao policajcima u Mercedesu A klase u vlasništvu njegove punice. Index je tada razgovarao s njim. Ispostavilo se da nije bježao.

Imam kaznu za vožnju u alkoholiziranom stanju, tehnički neispravno vozilo i nedostatak osobne dokumentacije. Ništa više od toga. Kao što sam vam i rekao, sudac za prekršaje će donijeti odluku o kazni koju ću, naravno, ispoštovati. Želim ovo zaboraviti što prije. Nisam javna osoba, a moj brat ne upravlja mojim životom te nisam niti bih od njega tražio ikakvu zaštitu. Platit ću kaznu, kao što bi i on učinio, ali mi smeta kada se iznose neistine, rekao je tada Krešimir Milanović.