Prebacio na drugi: Lijanu bitni samo programi

Jerko Ivanković Lijanović, vozilo, Mercedes, NSRzB, novinari, napadi, lijanovic, poticaji, NSRzB, Lijanovići, poticaj, Jerko Ivanković Lijanović, federalna vlada, program, Jerko Ivanković Lijanović, ostavka, prosvjedi, smjena, Jerko Ivanković Lijanović, zaraza, meso, Lijanovići, poticaj, Jerko Ivanković Lijanović, Sipa, jerko lijanović, zabrana, ignoriranje, sud bih, izbori, BIH, Federacija BIH, Jerko Ivanković Lijanović, Ivanković Lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, sud bih, jerko lijanović, Jerko Ivanković Lijanović, napad, Široki Brijeg, Jerko Ivanković Lijanović, optužnica, optužnice, lijanovic, jerko lijanović, jerko lijanović
...rada nego aktuelna Vlada FBiH, rekao je za današnje "Oslobođenje" Jerko Lijanović dopredsjednik NS Radom za boljitak i federalne Vlade.

"Odgovornim političarima i odgovornoj stranci nije bitna raspodjela fotelja, nego je bitan program. Važno nam je šta se tu može uraditi u interesu građana koji su nas izabrali", kaže Lijanović.

Dodao je da će danas imati sjednicu Predsjedništva NS Radom za boljitak na kojoj će donijeti odluke o tome kako će ova stranka djelovati u narednom periodu.

Potvrdio je da je NS Radom Za boljitak dobio ponudu SDP-a i SBB-a da bude dio nove parlamentarne većine u Federaciji, ali kaže da još nije dobio program rada.

"Nama je ipak, program ključna stvar. Temeljom programa ćemo se opredijeliti hoćemo li biti dio te većine ili ne", kazao je Lijanović.

Također, naveo je kako je spreman odstupiti s dužnosti ministra poljoprivrede u Vladi FBiH u korist dva HDZ-a, jer je zahtjev tih stranaka da njihovi kadrovi popune sve fotelje u federalnoj izvršnoj vlasti namijenjene Hrvatima.

"Mi u Vladi možemo sudjelovati sa svojim kadrovima iz reda svih naroda. Naši ministri će provoditi program NS Radom za boljitak. To nije prepreka da budemo dio neke nove većine, ali je prepreka program koji će morati jamčiti da ćemo popraviti ekonomski položaj naših građana", zaključio je Lijanović.