NSRZB povlači liste svojih kandidata za Vijeća mjesnih zajednica u Ljubuškom

NS radom za boljitak, HDZ BiH

HDZ nastavlja praksu kojom se služi proteklih godina, potvrđujući da je prevarantska stranka.

Ne poštuju ni zajedničke dogovore niti politički konsenzus. Najočitiji primjer je podvala koja se ovih dana izvodi vezano za izbor članova Vijeća Mjesnih zajednica u Ljubuškom. Unatoč prethodno dogovorenim rokovima i odlukama usvojenim na kolegijima i Općinskom vijeću Ljubuški, o načinu izbora zastupnika u mjesne zajednice, pravila se mijenjaju u zadnji tren, kako bi se onemogućilo da Ljubušaci izaberu predstavnike koje žele.

Umjesto da (po ranijem dogovoru) stanovnici svakog naselja ili zaseoka, glasuju za predstavnika svog naselja, za koga žele da ih predstavlja u njihovoj MZ, odluka je u dogovoru HDZ i Općinskog izbornog povjerenstva naglo izmijenjena tako da sad stanovnici iz jednog naselja mogu glasati za predstavnika iz drugog, čime se otvara mogućnost makinacija, i nepoštivanje volje svih stanovnika MZ.

Stoga Općinsko povjerenstvo Narodne stranke Radom za boljitak Ljubuški povlači liste svojih kandidata za Vijeća mjesnih zajednica i poziva Ljubušake da ne sudjeluju u ovakvim igrama.

NS Radom za boljitak