Mostar: Za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a BiH izabran Damir Džeba

Dragan Čović
Za novog predsjednika Gradskog odbora HDZ BiH Mostar jednoglasno je izabran Damir Džeba, a za podpredsjednike su izabrani:
jugozapad - Pero Pervan, zapad - Vlado Čuljak, jug Tomas Bevanda i sjever Jadranko Lovrić.

Novoizabrani predsjednik Damir Džeba je po profesiji profesor engleskog i hrvatskog jezika, a ujedno je i dugogodišnji član Mladeži HDZ-a BiH u kojoj je bio dugi niz godina i glavni tajnik. U stranci je obnašao dužnost i glavnog tajnika Političke akademije, a odnedavno je izvršni ravnatelj Političke akademije. Obnašao je dužnost i tajnika za međunarodne odnose HDZ-a BiH.

Predsjednik Federacije BiH ga je prije tri mjeseca imenovao savjetnikom za međunarodne i europske odnose. U gospodarstvu je prepoznat kao vrsni pregovarač s međunarodnim korporacijama koje su dolazile izlagati svoje brendove na Mostarskom sajamu.

Konstituirajućoj sjednici je nazočio i predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović, predsjednica GO Zajednice žena Katarina Kosača Dalfina Bošnjak, predsjednik mladeži GO Tomo Sopta, kao i drugi članovi koji ulaze po dužnosti u Gradski odbor.

Gradski odbor HDZ BiH Mostar će na svojoj sljedećoj sjednici izabrati izaslanike koji će sudjelovati na izbornoj skupštini Županijskog odbora HNŽ koja bi se trebala održati uskoro./HMS/