Lasić dao ostavku, jer neće uz Ganića

Dobar loš zao emisija, Mario Vrankić, Mile Lasić, BIH, Mile Lasić, Ejup Ganić, Politika, Dobar loš zao emisija, Mile Lasić, Mile Lasić, kordinacija udruga, Mile Lasić, Neredi u Mostaru, Al Jazeera, Mile Lasić, Martin Raguž, Mile Lasić, Martin Raguž, Mile Lasić, HRS, prijedlog, BIH, Mile Lasić, Mile Lasić, Željko Komšić političar, Mile Lasić
Poštovani  predsjedniče, gospodine Sulejmane Redžiću,
poštovani generalni tajniče Adile Kulenoviću,

poštovani članovi Nadzornog odbora,

Primite k znanju  moje izričito neslaganje s obranaškim izjavama 'Kruga 99' u korist Ejupa Ganića, kojega na silu stilizirate u „Jovana Divjaka“, iako on to nije i ne može biti.

Jovan Divjak je, naime, netko tko je ostao vjeran BiH unatoč svemu što su mu radili takvi kao Ganić. S „čika Jovom“ bih rado i čim prije popio kahvu, kafu ili kavu, koju smo u načelu dogovorili baš kad ste me prije godinu dana primili u Krug 99, a od takvih kao Ganić bježim i u prošlom sustavu i u ratu, i u poraću i danas u Mostaru.

Uostalom, pisao sam Vam odmah prošle godine, nakon što ste me počastili biti uvodničarem i primili u članstvo, koje sam ustvari „dugovao“ nekim umrlim i živim članovima 'Kruga 99', kako se ne slažem s time što imate dvojak odnos prema svojim nacionalistima i nacionalistima izvan Sarajeva – u Mostaru i Banjaluci.

Dakle, brišite me, molim, iz popisa članstva 'Kruga 99', ne želim biti svrstan ni uz „vaše“ kao što nisam ni uz  „naše“ nacionaliste, ma koliko se razni jednodimenzionalni umovi trudili da me takvim vide. Komu obraz podnosi drugojačije, molim lijepo.

Svako dobro i lijep pozdrav,
dr. sc. Mile Lasić, Mostar