Krstičević: Što Kolindu Grabar Kitarović više napadaju, to je hrvatski narod više voli

Kolinda Grabar Kitarović, damir krstičević, Kolinda Grabar Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović, Milan Bandić, Hrvatska, Kolinda Grabar Kitarović, BIH, čokolinda, Kolinda Grabar Kitarović, HDZ BiH, Kolinda Grabar Kitarović

Ministar obrane Damir Krstičević rekao je u srijedu kako predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović kontinuirano napadaju ali i da, što je više napadaju, to je hrvatski narod više voli.

“Predsjednicu u kontinuitetu napadaju. A koliko mi se čini, jer idemo dosta po terenu – što je više napadaju to je više hrvatski narod voli. Zbog njih, ali i zbog Hrvatske uvjeren sam da će predsjednica pobijediti i ponoviti mandat”, rekao je Krstičević novinarima na konferenciji ‘Budućnost hrvatske obrambene industrije i nove tehnologije’.

Ministar obrane tako je komentirao prozivke na račun aktualne predsjednice zbog afere Municija u MORH-u ali i slanja torte te pjevanja na rođendanu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Krstičević je i mišljenja kako, nakon prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, nema napadanije osobe od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Upitan što će poduzeti nakon zadnje afere u MORH-u odgovorio je kako je ta situacija “riješena onako kako treba” te su poslane potrebne poruke. “Idemo dalje fokusirani na razvoj sposobnosti Hrvatske vojske. Jasna je poruka bilo kome tko radi nepošteno i nečasno. Imamo snagu obračunati se sa svim time”, poručio je resorni ministar.