Izaslanstvo HDZ-a BIH boravilo u Bosanskom Brodu

Kako je priopćeno danas iz Ureda za informiranje te stranke, tom prigodom predsjednik HDZ-a Dragan Čović kazao je kako će HDZ BiH imati dovoljno energije kako bi svima koji se žele vratiti to i omogućio.
 
"Moram iskazati veliko zadovoljstvo zato što smo nakon određenog vremena opet ovdje u Bosanskom Brodu kako bi vidjeli kako danas živi hrvatska zajednica ovdje. Također, drago mi je što smo imali prigodu razmijeniti mišljenje s njima o problemima života, te o stvaranju kvalitetnijeg ambijenta kako bi se naši ljudi vraćali na ova područja", istaknuo je Čović.
 
Član Predsjedništva HDZ-a BiH i dopredsjednik Republike Srpske Davor Čordaš kazao je kako je posebno zadovoljstvo kada Čović dođe u posjet Bosanskom Brodu i pošalje poruku iz tog grada svima onima koji pričaju što treba u njemu raditi, a rijetko ili skoro nikako ne posjećuju ovaj kraj. 
 
"Da nismo imali viziju prije deset godina, danas ovdje ne bi imali ništa, a prvih 7 do 8 godina, praktično, nakon Daytonskog sporazuma teško je bilo ikoga vratiti u ove krajeve.
 
Danas mi pomažemo preko Fonda za povratak, a dijelom preko entitetskih vlada i Vlade RH i jasno je da moramo povratak učiniti održivim", istaknuo je član Predsjedništva HDZ-a BiH i dopredsjednik Republike Srpske Davor Čordaš.
 
(Fena) dpš