Imperativ HDZ-a BiH u Čapljini zadržati načelničku poziciju i većinu u vijeću

HDZ BiH, Čapljina, sastanak
Izaslanstvo HDZ- a BiH HNŽ na čelu s predsjednikom županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ Stjepanom Boškovićem, predsjednikom Vlade HNŽ dr. Nevenkom Hercegom i ministrima HDZ-a BiH u Vladi HNŽ posjetilo u četvrtak, 28. 11. 2019. godine GO Čapljinu i OO Čitluk.
 
U izaslanstvu Vlade, uz predsjednika dr. Nevenka Hercega bili su ministri Stjepan Krasić, Slađan Bevanda, dr. Goran Opsenica, Donko Jović i Oliver Soldo.
 
Na sastanku u Čapljini razgovaralo se o izazovima u nadolazećoj izbornoj godini, te je između ostalog zaključeno kako je jedini imperativ HDZ-a  BiH u Čapljini zadržati načelničku poziciju i većinu u vijeću.
 
HDZ BiH Čapljina dr. Smiljan Vidić i članovi Gradskog odbora zahvalili su se izaslanstvu HDZ BiH HNŽ-a, kao i premijeru zajedno sa ministrima koji ulažu napore kako bi pomogli cijelom području Grada Čapljine, te da se nadaju nastavku uspješne suradnje, posebice one vezane za infrastrukturne projekte. 
 
Na sastanku u Čitluku predsjednik OO HDZ-a  BiH Čitluk i načelnik općine Čitluk Marin Radišić zajedno sa članovima OO HDZ-a BiH Čitluk zahvalio se na dolasku izaslanstva županijske organizacije HDZ-a BiH HNŽ, posebno premijera i ministara.
 
Istaknuo je zahvalu u potpori za čitav niz projekata koje se rade na području cijele općine, te da je općina jedno veliko gradilište, što je na radost svih žitelja Brotnja. 
Ističući važnost nadolazećih lokalnih izbora 2020. godine, kao i u Čapljini imperativ je ostanak na vlasti, kako bi se svi započeti projektata i oni planirani dovršili na dobrobit svih žitelja, piše u priopćenju.