HVIDRA Mostar uz HDZ i Čovića na predstojećim Općim izborima 2018.

Hvidra Mostar

Ovim putem pozivamo naše članove, kao i članove njihovih obitelji da svi, bez iznimke, iziđu na predstojeće predsjedničke, parlamentarne izbore u BiH koji će se održati u nedjelju, 7.listopada 2018.

Nemjerljiv je doprinos i uloga stožerne stranke u Hrvata i HNS-a za ratne vojne invalide.

Od osnutka udruge pa do današnjeg dana, mi hrvatski ratni vojni invalidi iz Mostara, sportskim žargonom kazano nismo mijenjali dresove.

Nismo se dijelili i obeshrabrili u Domovinskom ratu dok smo krvarili, ginuli, ostajali bez dijelova tijela, oboljevali i ostajali u teškom socijalnnom položaju.

I 25 godina poslije ne želimo se dijeliti, ostajemo odlučni na našem putu a to je Zajedništvo, kako među nama članovima udruge tako i cijelog hrvatskog naroda, dok živimo na ovim svehrvatskim prostorima.

Hrvatice i Hrvati pozivamo vas da 7. listopada iziđete na Opće izbore i glasujete za svoje političke predstavnike. Uvjereni smo kako su to kandidati HDZ BiH i HNS-a okupljeni u Zajedništvu.

U četvrtak, 4. listopada 2018. godine u 19. 15 sati kod spomenika 3. Cimske bojne (kružni tok) pozivamo sve naše članove i svekoliki hrvatski puk da se odazove i dođe na središnji predizborni skup koji će se održati u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu s početkom u 20 sati.

Budite sudionikom oblikovanja bolje budućnosti hrvatskoga naroda i Bosne i hercegovine.

Kroz Zajedništvo za Narod i Domovinu.