GO HDZ 1990: Nek se Dnevni list pobrine za mentalno zdravlje svojih pokrovitelja

HDZ 1990, Slaven Raguž, Slaven Raguž, HDZ 1990, HDZ 1990, dnevni list, Slaven Raguž, Slaven Raguž, HDZ 1990, Slaven Raguž, Slaven Raguž, snijeg, Mostar, Slaven Raguž, HDZ 1990, Slaven Raguž, Mostar, FBIH, BIH
U priopćenju stoji:

- Ovim putem GO Mostar HDZ1990 od srca zahvaljuje malotiražnom marketinškom katalogu, Dnevnom listu, na brizi za zdravlje HDZ-a 1990.

Budući da redakcija ovog kataloga gotovo svakodnevno izražava svoju zabrinutost za naše zdravlje, osjećamo ljudsku i moralnu potrebu javno odgovoriti da smo dobro i zdravo. Naime, redakcija i direkcija ovog lista se zabrinu o našem zdravlju i člankom na dvije stranice se upita „Hoćemo li uspjeti dočekati lokalne izbore?". Vjerojatno su posumnjali u stabilnost našega zdravstvenog stanja, budući da sve moralne vertikale suvremenog društva zakupljuju prostor u ovom katalogu, a mi za to ne osjećamo potrebu.

U poznatom dobronamjernom stilu, oni nama dadoše dijagnozu, i ne samo to, objaviše cijelu anamnezu „bolesti", spominjući i prisjećajući se svih peripetija kroz koje je prošla ova stranka. Takva su vremena, pretpostavljamo, oni bi sve to smetnuli s uma i jednostavno zaboravili, ali za dobru paru.

Koliko su vješti u plaćenom zaboravu, pokazuje činjenica da se ne sjećaju silnog broja optužnica pripremljenih protiv svoga najvećeg pokrovitelja HSP-a BiH, afere reket svoga drugog po redu pokrovitelja SDP-a; jednako kao što se ne sjećaju djelatnika njihovih najdražih pokrovitelja Lijanovića, koji pomišljaju i na suicid, budući da po nekoliko mjeseci ne primaju plaće, dok njihovi poslodavci smišljaju kako preko poreskih malverzacija i preko javnih fondova oštetiti državu. Ne sjećaju se oni i dosta toga što radi HDZ BiH, ali ne smije to nitko javno reći, može biti kako ovi gore za zaborav daju više.

Inače, u potpunosti razumijemo i sa one stručne strane potrebu za brigom o našem zdravlju, s obzirom da je direktor ovog kataloga gospodin Vlatko Sprčić alias Menix na daleko poznat po svojoj stručnosti, a ponajbolje ga po tome poznaju i hvale djelatnici Hercegovačke TV.

Ovdje njemu i sličnima poručujemo da HDZ 1990 ima više nego dovoljno snage othrvati se svemu što se našlo i što će se naći na našem putu. Novinari mogu slobodno nastaviti pisati o našim problemima, međutim, puno kvalitetnije i oštrije od ikoga to mi sami radimo, što javno, što na stranačkim tijelima, čime smo dokazali da smo najdemokratskija stranka u BiH.

Kontinuirano radimo na reformiranju stranke i s tim u vezi nam je više nego drago kad nas napuste pojedinci, a osobito „moralne veličine" i borci za nacionalni interes spomenuti u članku. Ukoliko ima još takvih „veličina" u našim redovima, pozivamo ih da slobodno slijede njihov primjer. Tako će HDZ 1990 ne samo dočekati lokalne izbore, nego i pobijediti na njima. Koristimo prigodu poručiti redakciji i direkciji ove medijske kuće da se pobrinu malo o zdravlju svojih pokrovitelja, s naglaskom na mentalno zdravlje, ukoliko oni žele dočekati lokalne izbore, stoji na kraju priopćenja GO HDZ 1990.