Enver Kazaz gostovao u emisiji "Dobar, loš, zao"

U samom uvodu emisije Kazaz je rekao da je on čovjek koga SDP BiH mrzi više od Dodika, te da je on ponosan zbog te činjenice. Emisija je počela pričom da li u BiH postoji socijaldemokracija u BiH, a sam gost je o tome rekao: Zlatko Lagumdžija je član bošnjačkon senata, skupa sa svim ostalim bošnjačkim nacionalistima, a u javnosti se predstavlja kao predsjednik socijaldemokratske stranke i diči se sa njezinom multietničnošću.

Kazaz je istakao da na posljednjim izborima glasači nisu glasovali za SDP, nego protiv dotadašnje vlasti, a dobili su puno gore ljude koji su krvožedni vlasti. Predsjednik platformaške opcije Federalne vlade Nikšić krši Ustav postavljajući rođenog brata za direktora javnog poduzeća.

"SDP je svojom politikom gurnuo hrvatske stranke u separatizam, a srbe je najviše približio državotvornosti, rekao je Kazaz.

U emisiji je bilo puno riječi i o nepotizmu koji provode platformaši, kršenju Ustava, a ugledni gost se dotakao i nelegalnog člana predsjedništva BiH Željka Komšića, kao iplatformaškog javnog tv servisa koji radi po nalogu Zlatka Lagumdžije.

U emisiji je postavljeno i anketno pitanje koje je glasilo:

Postoji li socijaldemokracija u BiH?

Rezultate ankete,  kao i cijelu emisiju pogledajte u našem video prilogu.