Državni udar i javni linč hrvatske države

Zoran Milanović, sdp h, Vesna Pusić, Zoran Milanović, ISIL, bild, most i Domoljubna koalicija , Domoljubna koalicija, Zoran Milanović
Ovo je zadnji čin Plana 21, potpomognut nacionalnim veleizdajnicima, petom kolonom, velikosrpskim eksponentima i svima onima koji nikada nisu željeli ni voljeli Hrvatsku.

Ministar Hasanbegović odabran je kao simbol preko kojega treba obezvrijediti Domovinski rat, sjajnu pobjedu Hrvatske vojske u obrambenom ratu treba pretvoriti u ustaški pokret, a Hrvatsku treba pretvoriti u novu NDH-a, i to po istom onom načelu kako je to svojevremeno radio Aleksandar Ranković.


Svi mainstream mediji, sinkronizirano, isplanirano, dogovoreno, preplavljeni su valom „ustaštva" iz četničkog izvora srpskih „Novosti" , a tu lažnu antihrvatsku tezu podržavaju i dodatno je osnažuju klasičnim staljinističkim metodama. Sve to rade uz odobravanje, financiranje i uz zapovijed „poražene" mentalnokomunističke bulumente.

Klasičan veleizdajnički pogrom Hrvatske podigli su preko svojih satelita na međunarodnu razinu, a cijela priča usmjerena je upravo prema onim međunarodnim čimbenicima s kojima nova hrvatska vlast želi uspostaviti nove prirodne partnerske odnose, distancirajući se od bilo kakvog regiona ili neke „treće Jugoslavije."

Blaćenje Hrvatske, denunciranje, tajne „non paper" note, odaslane su svim veleposlanstvima gdje imaju svoje ljude, a štete za Hrvatsku već su sada nemjerljive i mogu se usporediti sa štetama koje su nastale donošenjem zakona Lex Perković.

Ovo je klasičan primjer izdaje hrvatskih nacionalnih interesa, primjer koji bi u svakoj uređenoj državi pod hitno bio istražen do zadnjeg detalja i procesuiran po svim egzistirajućim zakonima. Nešta slično ne može se dogoditi ni u Izraelu, ni u SAD-u, ni u Njemačkoj. Pogotovo ne danas u trenutku globalne terorističke ugroze izazvane izbjegličkim „tsunamijem", pogotovo ne danas kada sve tajne službe na svijetu rade sa stostruko pojačanim kapacitetima radi spriječavanja terorizma.

Centar hajke na Hrvatsku državu je otkriven. To i nije bilo neko veliko umijeće jer se centar sam otkrio. Centar je klasična teroristička organizacija koja svoje korjene ima u velikosrpskoj povijesti, a da su čelnici tog centra sljednici terorizma ne treba dodatno elaborirati. Treba se samo sjetiti balvana, četničkog teroriziranja Hrvatske, obrambenog rata i onih koje smo u ratu porazili.

Oni koje smo u ratu porazili, po dobro osmišljenoj strategiji iz „Memoranduma 2 Sanu", danas u miru, koristeći blagodati demokracije, koja očito vrijedi samo za njihovu stranu, rade sve kako bi porazili Hrvatsku u miru, kako bi Hrvatsku proglasili fašističkom državom, kako bi stvorili pretpostavke za stvaranje nove „Velike Srbije."

Istovremeno dok u Hrvatskoj vlada ova „hajka" jačaju odnosi Srbije i Republike Srpske, kao i utjecaj Rusije na ovom području, a prave se planovi pripojenja te tvorevine majčici Srbiji. U geostrateškom smislu to je pogubna politika i za Hrvatsku, ali i za EU, a naša nova vlast nema konkretan odgovor na ni jednu ugrozu koja nam prijeti izvana i iznutra.

Unutar Domoljubne koalicije i saveza s Mostom treba pod hitno donijeti strategiju zaštite nacionalnih interesa i potrebno je stvari nazvati pravim imenom. U ovom politikantsko-partitokratskom prepucavanju, koje neprijatelji obilato koristi, gubi se vrijeme i energija i to nas sve može skupo stajati.

Pokazuje se da bi ustroj Ministarstva domovinske sigurnosti, po uzoru na neke pametne države, morao biti prioritet, ne samo zbog današnjih ugroza već i zbog budućnost. Ugroze s ovim ne će prestati, to je tek početak jedne matrice za rušenje hrvatske države i potrebna je odgovorna politika na svim sigurnosnim i vojnim planovima kako bi se spriječio i međunarodni i domaći razorni terorizam.

Iz medijskog terorizma koji uvijek služi kao topovska priprema, mali je korak prema ubilačkom terorizmu i čudi me da već netko nije „letio u zrak" . Svaka ozbiljna obavještajna agencija tu bi mogućnost najsavjesnije analizirala, jer postoje svi parametri za krajnji oprez.

Hrvatske institucije, ma koliko bile krnje, moraju zaustaviti daljnju eskalaciju ovog divljanja, moraju zaustaviti linč „ad hominema" iza kojega se zapravo skriva linč naše Domovine!

hrsvijet.net