DRAŽEN JELENIĆ Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske je mason

Politički tjednik Nacional javlja kako je došao u posjed opsežne interne dokumentacije koja otkriva značajan nepoznati detalj iz životopisa glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske Dražena Jelenića, a koji budi iznimno ozbiljnu sumnju da bi se on zbog te svoje tajne mogao nalaziti u sukobu interesa dok obavlja svoj posao.

Nacional navodi kako je i Vuk Radić, jedan od osumnjičenih iznuđivača Nikice Gabrića, koji se nedavno našao u fokusu javnosti,osobno prisustvovao Jelenićevoj inicijaciji.

O ovoj informaciji glavni državni odvjetnik još se nije očitovao. Svoj komentar na društvenim mrežama dao je i Marijan Knezović:

"Mjesec i pol nakon što je vlastoručno potpisao pristupnicu za masonsku ložu, Dražena Jelenića HDZ i SDP postavljaju za glavnog državnog odvjetnika, daleko najvažniju funkciju u Hrvatskoj. U isto vrijeme, SDP-ovci dvolično prosipaju priče o "malom čovjeku i radniku," a HDZ-ovci se kunu u Isusa Krista, blaženog Stepinca i Tuđmana. Oni nisu nikakvi idioti, debili ili nesposobni ljudi. Oni su najsposobniji šljam u državi za provođenje zla, a to rade već dva desetljeća mažući oči naivnim biračima.

Ne znam jesu li mi čudniji mediji ili ljudi koji se čude što je glavni državni odvjetnik mason. Pa nisu valjda mislili da ga je za taj posao kvalificiralo članstvo u molitvenoj zajednici, udruzi za zaštitu životinja ili pub-kviz ekipi.

Dražen Jelenić je, osim što je član interesne i masonske zajednice, u isto vrijeme i osoba koja štiti korupciju i protuzakonita djelovanja vladajućih, za što postoje i dokazi koje sam osobno nosio mnogim medijima. Nažalost - nisu baš bili zainteresirani za diranje tamo gdje se dirat ne smije, kao ni sam DORH i sudovi koji dokaze imaju. Kako i bi, kad njihovi urednici s Jelenićem sjede zajedno u ložama".