VIDEO  Tri osobe uhićene, spriječeni neredi u Mostaru

navijački neredi, Mostar, ultras mostar, Horde zla, Hercegovina

Mostarska policija spriječila je veći sukob dvije navijačke grupe na ulazu u grad. Sukob se dogodio na raskrižju u naselju Balinovac, tj. na zapadnom ulazu u grad.

Brzom policijskom intervencijom spriječen je veći sukob ovih navijačkih grupa.

Prema neslužbenim informacijama incident je nastao između Ultrasa, najvatrenijih navijača Zrinjskog i Hordi Zla, navijača FK Sarajevo koji su se vraćali iz Ljubuškog gdje su pratili pripremne aktivnosti svog kluba.


Društvenim mrežama se širi video koji iz daljine dočarava narav sukoba na kojem sudjeluje više osoba koji su se u neredima služili i bakljama, dok se također može primijetiti i policija na mjestu događaja koja nije dopustila da današnji neredi poprime karakter nereda od prije nekoliko mjeseci kada su se sukobili navijači Zrinjskog i Veleža, a koji je za razliku od ovoga imao puno strašniji epilog.

Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ), tri osobe su uhićene na jednoj benzinskoj crpki u prigradskom naselju Potoci, sjeverno od Mostara. Radi se o tri osobe iz Sarajeva.

Iz MUP-a HNŽ se navodi kako je cijela incidentna situacija počela u Ljubuškom, te se prenijela na mostarsko naselje Balinovac, gdje je grupa huligana pokušala presresti Sarajlije koji su u osobnom automobilu Peugeot nastavili kretanje, te su u bijegu autom udarili pješaka i udaljili se izvan grada gdje su ih policijske patrole službenika Policijske uprave Mostar presrele i uhitile.

Hercegovina,navijački neredi,Mostar,ultras mostar,Horde zla

Nad njima se provodi kriminalistička obrada. Pješak je vozilom hitne pomoći prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar na ukazivanje pomoći.

Službenici policijske uprave Mostar, te jedan tim Jedinice operativne potpore (tzv. specijalci) su spriječili incidente većih razmjera i stavili situaciju pod kontrolu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.