Zimski grad Winterville ove godine na više lokacija u gradu

zimski grad, pripreme, Mostar, zimski grad, Winterville, doček Nove godine

Grad Mostar i ove godine organizira Zimski grad Winterville by Coca Cola i doček Nove godine na otvorenom! Poučeni prošlogodišnjim uspjehom projekta ove godine želimo Winterville by Coca Cola dodatno obogatiti sadržajima na radost svih naših sugrađana,  ali i turista iz cijele regije! 

Winterville by Coca Cola će ove godine  biti  sastavljen iz više programskih dijelova i smješten je na više lokacija. Kućice će biti postavljene od HDHS Kosača do Trga Musala, a program će se odvijati na pet lokacija. Ove godine nabavljamo novih 13 kućica pa će u Wintervillu by Coca Cola biti ukupno 37 kućica sa zanimljivom ponudom suvenira, rukotvorina, tradicionalnih proizvoda ali i najrazličitijih gastronomskih delicija!

Program će biti koncipiran tako da ponudi svim kategorijama stanovništva više zabavnih sadržaja, ali će najviše zabave biti za djecu, želimo da ove godine u Wintervillu by Coca Cola dožive pravu bajku!  Gradski park „Zrinjevac“  bit će ukrašen kao nikada ranije, a klizalište će biti središnje mjesto u čaroliji koju pripremamo za najmlađe!

Trudimo se izgraditi i Winterville House u kojoj planiramo niz zanimljivih radionica i zabavnih sadržaja za djecu ali i odrasli će rado svratiti ovdje jer planiramo organizirati gastro sajmove, promociju tradicionalne kuhinje, različite društvene igre, natjecanja...

Ove godine će cijeli Winterville by Coca Cola biti pozornica, potez od Musale i Korza do HDHS Kosača oživjet će nastupi plesnih skupina, glazbenika, akrobata... Svaku večer u jednom dijelu Wintervilla by Coca Cola bit će koncerti lokalnih glazbenika a tijekom dana će biti emitiran glazbeni program na cijelom Šetalištu kao ugodna zvučna kulisa.

Svi programi koje smo planirali zahtijevaju i poseban ambijent pa će središnji dio Mostara  biti ukrašen tisućama raznobojnih žarulja, a predvidjeli smo i posebno ukrašene lokacije za fotografiranje i najbolji selfie u Mostaru!

U dobrom raspoloženju zajedno ćemo dočekati i Novu godinu uz glazbu Gustafa, Hladnog piva i  Twista, a slavlje ćemo nastaviti i sljedeći dan jer  planiramo i After Party uz ritmove Crvene jabuke i mostarskog Big Benda.

Wintervill by Coca Cola će sve do 9. siječnja biti prepun zabave, dobrog raspoloženja i ukusnih delicija! 

Advent of Winterville by Coca Cola bit će smješten ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača. Program koji će se održavati u tome dijelu Winterville by Coca Cola bit će nekomercijalan s prigodnim adventskim sadržajima, predviđeno je sudjelovanje kulturno umjetničkih društava,  zborova i vokalnih sastava koji će besplatno nastupati i pridonijeti blagdanskoj atmosferi u gradu.

Market of Winterville by Coca Cola sa kućicama koje ćemo rasporediti duž  Šetališta, preko Španjolskog trga  do Musale  nudit će različite sadržaje, od rukotvorina, starih zanata do najrazličitijih gastronomskih delicija, a zabavni program će se odvijati na više lokacija.

Magic of Winterville by Coca Cola i klizalište u parku privući se posjetitelje iz cijele Hercegovine  a predvidjeli smo za  svu djecu iz mostarskih osnovnih škola, uzrasta od prvog do četvrtog razreda, besplatnu školu klizanja koju će voditi profesionalni učitelji klizanja.

S obzirom na obim ovoga projekta, prošlogodišnji broj posjetitelja i interes koju javnost pokazuje za Winterville by Coca Cola, vjerujemo kako poduzeća imaju interes biti dijelom ovoga projekta kroz  različite vidove pokroviteljstva.