VIDEO  Gost emisije Maria Vrankića Dobar Loš Zao bio je predsjednik HDZ BIH dr. Dragan Čović

Dobar Loš Zao Mario Vrankić i dr. Dragan Čović

Gost večerašnje emisije Maria Vrankića "Dobar Loš Zao" bio je predsjednik HDZ-a BIH dr. Dragan Čović. Tema emisije je bila federalna jedinica za Hrvate u BIH, optužnice protiv dr. Dragana Čovića,  Hrvatska kao susjedna zemlja, loša situacija u Mostaru, BIH nogometna reprezentacija...

Čović: Za vrijeme sinoćne utakmice BIH reprezentacije Dodik je bio gost državne televizije Srbije sat i pol vremena, isključivo jedini gost koji je dobio priliku na državnoj televiziji da priča o prilikama u BIH. Zamislite da neki Hrvat iz BIH dobije takvu priliku na  prvom programu Hrvatske televizije u udarnom terminu.

Za svoje mnogobrojne optužnice Čović je okrivio Federalnu televiziju koja ih plasira u medije i da Federalna televizija jedina stoji iza optužnica. Oni koji reketiraju i prave mafiju od medija prije svega rade odličan biznis!

Na pitanje o političkoj ucjeni Čović je odgovorio: Poslije izbora 2000. godine tada famozni veleposlanik Thomas Miller i časni visoki predstavnik Petris su kazali:" Dragane moraš napustiti HDZ odmah, i možeš raditi što god želiš u BIH u suprotnom si na drugoj strani. "

Građani grada Mostara trabaju birati gradonačelnika kao što rade u ostalim gradovima BIH!!!