VIDEO  Gost emisije Maria Vrankića Dobar Loš Zao bio je predsjednički kandidat RH Milan Bandić

Na upit Vrankića šta vas je punukalo da se kandidirate za predjsdnika RH u vremenu punom izazova?

Vrijeme izazova je bilo zadnjih 10 godina u Zagrebu dostatno da sa svojim sugrađanima koji su mi davali povjerenje četiri mandata i samim tim da napravim od Zagreba europsku metropolu i stim znanjem, energijom i iskustvom želim to napraviti od Hrvatske kao njeni budući predsjednik. Kandidirao sam se za predsjednika da pobjedim a ne da sudjelujem.

Milan Bandić: predsjednička kandidatura je super maraton. Jutros sam ja u 5 i 30 trčao po Metkoviću pa su me zaustavili policajci i pozvali na kavu u policijsku stanicu. Trčanje je meni u krvi i kada je tako onda svako jutro trčite, to je kao pozitivna droga.

Od Doljana, Ravnog pa do Stoca, iz Stoca u Čapljinu, iz Čapljine u Međugorje, iz Međugorja u Ljubuški pa Čitluk pa Široki Brijeg i evo nas ovdje u Mostaru. Najviše putujem da vidim što ljude muči. Istu metodu sa 10 godina koristio u Zagrebu osvajajući ulicu po ulicu išao od čovjeka do čovjeka. Rad se isplatio u ljudi su me nagradili četri puta tj četri mandata.

Predsjednik RH treba biti kao Otac, on treba smirivati, integrirati, vezati, ujediniti. Nije vrijeme za viceve!

Milan Bandić: Federalna jedinica za Hrvate više ovisi od predstavnika Srba i Bošnjaka nego od predstavnika Hrvata! Zbog Dodika se nitko ne vraća u RS. Povijesna je odgovornost na vodstvima triju naroda u BIH ad se još jednom poukašaju dogovoriti!

Anketa na koju su gledatelji mogli glasati za vrijeme emisjije je glasila:

Očekujete li da budući predsjednik RH pomogne Hrvatima u BIH da dobiju svoju federalnu jedinicu?

Rezultati ankete : 90% DA, 10% Ne

Cijelu emisiju možete pogledati na našem portalu www.heercegovina.info