VIDEO/Goran Milić u Mostaru: Hrvati su majorizirani, ali žive bolje od Bošnjaka i Srba

sajam good life, goran milić, intervju, novinar, goran milić, Mostar, goran milić, mediji, Hrvatska

Dugogodišnji novinar Goran Milić gostujući na RTV Herceg-Bosne dotakao se svog profesionalnog puta, te komentirao trenutno stanje u BiH.

Komentirajući aktualnu političku situaciju u BiH, navodi kako se posljednjih 25 godina ništa nije promijenilo. Za Hrvate navodi kako su majorizirani, ali da u prosjeku žive bolje i od Bošnjaka, i Srba, prenosi ero.tel

Prisjetio se i razgovora s jednim bivšim zamjenikom šefa CIA-e Vernonom Waltersom, 1993. godine u Madridu, koji mu je rekao kako završetkom rata u Bosni i Hercegovini neće nitko biti zadovoljan.

“Žao mi je svih gradova i granatiranja, od Sarajeva, Dalmacije pa nadalje, ali vjerujte mi neće se radovati ni Milošević, ni Tuđman, ali ni Izetbegović, rat će se završiti bez pobjednika, s preseljenjem stanovništva, što i nije presedan jer se u Europi nakon drugog svjetskog rata preselilo 20 milijuna ljudi”, prepričava Milić Waltersove riječi.

Govorio je i o Tuđmanu, Smiljku Šagolju, ali i o stereotipima koji vladaju prema Hercegovcima. Prokomentirao je i „tvit“ kojega je napisao Bakir Hadžiomerović, koji se izrugao Milićevom pričom o dasci wc školjke s posljednjeg serijala „Kuba si-Kuba no“. Na kraju emisije govorio je i o mogućem snimanju novog serijala.

https://www.youtube.com/watch?v=hR9dN2FZFZ8