Upis u mostarke mažoretkinje sezona 2019/2000

Upis u mostarke mažoretkinje sezona 2019/2000

Mostarske mažoretkinje jedan su od plesno- sportskih kolektiva grada Mostara koji uistinu svojim članicama pruža mnogo toga.

Mnogi nas zovu „Živući simboli grada Mostara „a kroz 24 godine uspješnog rada dokazale smo da smo kolektiv koji je ne samo postao simbol grada Mostara nego i simboli jednih od najprepoznatljivijih mažoret ekipa u Europi.

Osvajačice smo brojnih nagrada i priznanja, zatim brojnih titula kako Državnih tako i Europskih prvaka te se svake godine u naš grad vratimo sa izuzetnim rezultatima sa svih natjecanja na kojima se pojavimo.

Osim brojnih atraktivnih nastupa, humanitarnih,protokolarnih, nastupa na svim najvećim manifestacijama u našem gradu kako kulturnim ,sportskim i mnogim drugim i naravno natjecanjima, mažoretkinje su stalne gošće prestižnih europskih festivala i smotri, a svake godine, tijekom velikih europskih turneja, posjete po nekoliko poznatih europskih središta.

Ove godine smo tako dva puta gostovale na velikim Europskim turnejama u Francuskoj pa smo tako u veljači sudjelovale na trećem najvećem karnevalu na svijetu u Nici na Francuskoj Azurnoj obali a u srpnju smo bile na prestižnom karnevalu na sjeveru Francuske u gradu Douai te posjetile gradove Salzburg(Austrija), zatim -Brisel ( Belgija) i Stuttgart (Njemačkoj).

Osim toga smo gostovali na brojnim festivalima u regiji-Kotorski međunarodni ljetni karneval, zatim festival „Kaj su jeli naši stari „u Vrbovcu ,otvaranje ljetne turističke sezone na otoku Krku( Hrvatska ) i brojni drugi nastupi u Mostaru i regiji.

U ovom tjednu započeli smo još jednu plesnu sezonu a na svakom početku sezone naravno kreće i redovni upis novih članica za sezonu 2019/2020 .

Tim povodom pozivamo sve zainteresirane djevojčice i djevojke da dođu I postanu “živući simbol grada Mostara “

Upis će se održavati kroz cijeli 9 mjesec.

Sve zainteresirane članice mogu nam se obratiti putem naše službene Facebook stranice https://www.facebook.com/MostarskeMazoretkinjeBosnaiHercegovina/ , službene Instagram stranice mostarske_mazoretkinje, e-maila [email protected] ili na broj 063 316 529 .

Na upis se mogu odazvati djevojke i djevojčice uzrasta od 5 godina pa do 18 godina.

https://www.facebook.com/MostarskeMazoretkinjeBosnaiHercegovina/videos/2084946785089468/