U petak 40 dana od ubojstva Lane Bijedić, mostarski paroh Radivoje Krulj pozvao vjernike na molitvu

lana bijedić, lana bijedić, lana bijedić, ubojstvo, istraga, josip aničić, ubojstvo, lana bijedić, komentar, ubojstvo, lana bijedić, lana bijedić, ubojstvo, lana bijedić, Radivoj Krulj, molitva, K. Perić

„U petak, 15.11. navršava se 40 tužnih dana od tragične smrti naše Lane Bijedić. Tim povodom u Staroj crkvi u Brankovcu služit ćemo četrdesetodnevni parastos Lani, sa početkom u 9 sati. Dođite da se zajedno pomolimo za Lanu. Vječan joj spomen i carstvo nebesko!, napisao je jutros na svome facebook profilu mostarski paroh Radivoje Krulj.

Krulj je govorio i prigodom oproštaja od ubijene Mostarke u Sutini, tom prigodom kazavši da je ona cijeli svoj kratki život činila samo dobro.

„Ali, evo, svjedoci smo strašnog zločina i strašnog grijeha, onog praiskonskog na koji smo osuđeni kao ljudi ovdje u vremenu i u prostoru“, kazao je tom prigodom Krulj.

Ni 40 dana nakon od stravičnog ubojstva mlade Mostarke koja se spremala na fakultet u Sarajevo, policija nema indicija tko bi mogao biti počinitelj tog gnusnog zločina.

K.P.