FOTO  U Novu godinu Code Hub Mostar ulazi s novim pogodnostima

Code Hub, Mostar

Otvoren prije 20 mjeseci, Code Hub Mostar predstavljao je novitet u gradu, ali i izazov za čitav tim koji stoji iza ovog coworking prostora. Od svog otvorenja ovaj prostor privlači korisnike različitih profila trudeći se pružiti im sve što im je potrebno za dobru radnu atmosferu. Osluškivati njihove potrebe, komentare i sugestije pokazalo se ključnim za stvaranje dodatnog, kvalitetnog i zanimljivog sadržaja, ali i za unapređenje postojećih kapaciteta.

Povećati funkcionalnost prostora te svojim korisnicima pružiti dodatne pogodnosti cilj je koji je tim INTERA Tehnološkog Parka postavio sebi prije nekoliko mjeseci. Upravo je taj cilj ostvaren prije nekoliko dana kada je Code Hub Mostar obogaćen novitetima koji će zasigurno učiniti ovaj prostor još praktičnijim za sve korisnike. Dodatni radni stolovi i ergonomske stolice bit će na raspolaganju svim korisnicima kojima će, na ovaj način, biti još ugodnije provoditi radni dan u Code Hub-u Mostar, a besplatno će moći koristiti i svu prateću dodatnu opremu, poput monitora, tipkovnica i miševa. Sitni detalji poput jedinstvenih punjača pod ključem za sve mobilne telefone omogućit će korisnicima opušteno provođenje svog radnog dana, a ojačani su kapaciteti prostora i za organizaciju događaja kroz nabavku dodatnih stolica kojima će se povećati fleksibilnost i olakšati pristup zanimljivim dodatnim sadržajima.

Kruna je ovo druge godine postojanja ovog coworking prostora koji je otvoren kroz projekt CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Savršen je ovo završetak godine u kojoj je ovaj prostor došao korak bliže svojim ciljevima, godine u kojoj se dokazao kao prostor idealan za okupljanje i rad predstavnika svih sektora, godine u kojoj se broj korisnika udvostručio, a u kojoj su se organizirali meetup-i, radionice, predavanja i nova izdanja globalno poznatih događaja, ali, prije svega, godine na koju će čitav tim biti ponosan.