FOTO  Svečano otvoren treći Good life sajam u Mostaru

sajam, dug i zdrav život, Mepas Mall

Otvoren je treći sajam za poboljšanje kvalitete života Good life. Održava se već treću godinu u Mostaru, na platou Mepas Mall- a održano je svečano otvorenje uz aktivnosti Udruge Zdrav kosrak iz Mostara koja je hodom kroz grad promovira zdrav način života.

Organizatori su doveli poznata imena na ovogodišnje izdanje sajma koji će govoriti o zanimljivim temama, te će biti i interaktivni dio predavanja.

Snježana Delić, ispred organizacije sajma Good life kazala je kako zdrav i aktivan život, prirodna kozmetika, očuvanje okoliša te genetska unčikovitost vrijednosti koje promoviraju organizatori i sudionici.

“Naravno osim izložbenog dijela naglasak stavljamo na programski sadržaj, tako da svake godine pozivamo ljude da nam se pridruže. Ove godine izdvajamo Gorana Milića novinara koji će imati jako zanimljiva predavanja i spisatelja, predavača i kolumnistu Brunu Šimlešu.”- dodala je Delić.

Cijeli sajam će se održavati na platou Mepas Mall-a, traje dva dana i svi programi za posjetitelje su besplatni.

“Na sajmu Good life koji se i ove godine održava u Mostaru već smo već sudjelovali predhodnih godina, te smo se i ove godine pojavili kako bi promovirali nordijsko hodanje, aktivnost koja je pogodna svima. Preporučujem ovo aktivnost ljudima koji imaju problema s kardiovaskularnim bolestima, s kičmom, koji jednostavno žele druženje i hodanje u prirodi. Nordijsko hodanje je sve popularnije u svijetu, a ne zahtjeva velika sredstva, samo volju.”- rekla je Ana Blažević, glasnogovornica Udruge Zdrav korak Mostar.

 

Maja Ljubić, Hercegovina.info