VIDEO  NE BRINU ZA SIGURNOST DRUGIH Skupljaju lajkove divljanjem na mostarskim cestama

Divljanje na cesti
Screenshot

Na redakcijski mail portala hercegovina.info javio se čitatelj koji je poslao videozapise mladića koji divljaju na mostarskim cestama.

Bizarno skupljanje lajkova na društvenim mrežama izgleda nema granica kada je u pitanje sigurnost građana: "Videi su javno objavljeni na društvenoj mreži TikTok. Ne predstavljaju nečiju privatnu kolekciju već su otvoreni i dostupni cijelom svijetu. Dakle, nekome je ovo "cool".

Želio bih da i naša javnost sazna za njih, a ponajprije roditelji ovih mladića s obzirom da ponajprije ugrožavaju i svoju sigurnost, ali još važnije sigurnost nas građana", piše naš čitatelj.

Sadržaj se učitava...

Kao što je vidljivo na snimkama, "divljanje" se odvija na kružnom toku mostarskog naselja Rudnik: "Sudionici uopće ne mare za ostala vozila koja su iza njih ili ulaze u kružni tok. Nekoliko puta su čak izgubili kontrolu nad vozilom. Na sreću, ostali sudionici u prometu su na vrijeme uočili o čemu se radi pa su s distance čekali dok parada ne završi", navodi naš citatelj koji na kraju zaključuje: "Ovo su nečija djeca, ovo su nečiji životi. Ne smijemo dozvoliti da radi gluposti netko izgubi glavu".

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.