FOTO/VIDEO  Rasprodane ulaznice za koncert 2Cellos

U organizaciji agencije PRimera i uz potporu BH Telecoma, ovaj glazbeni spektakl će se održati 23. prosinca u velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

''Znali smo da će 2Cellos izazvati veliki interes kod publike, ali da će se koncert rasprodati u dva dana nismo ni slutili. Ono što u ovom trenutku možemo poručiti svima koji su uspjeli doći do svoje ulaznice jest da ih očekuje uistinu senzacionalno glazbeno iskustvo praćeno vrhunskom tehničkom produkcijom'' , poručila je Mirela Bunoza Šarac iz agencije PRimera.

Ulaznice po cijenama od 30, 40 i VIP 60 KM mogle su se kupiti na web adresi www.2cellos.primera.ba , te u FOREST Lounge baru (shopping centar Orca). Rezervirane ulaznice trebaju se preuzeti u FOREST-u najdalje do sutra do 20 sati, a kupljene online dostaviti će CityEX do kraja tjedna.

Posjetitelji s VIP ulaznicom nakon koncerta imaju mogućnost sudjelovanja VIP party-u u prekrasnom ambijentu pivnice Štefanijino šetalište.

Poznati dvojac Luka i Stjepan jedini su glazbenici koji su u posljednjih nekoliko godina potpisali eksluzivni ugovor s jednom od najvećih svjetskih izdavačkih kuća - Sony Music Entertainment/Sony Masterworks. Stoga ni ne čudi što je Sony sponzorirao i mostarski koncert u zlatnoj kategoriji - jer najbolji idu uz najbolje!