Prilika za sve studente da upoznaju Ameriku kroz Work and Travel program

studenti, Amerika

Što sve nudi Experience program možete saznati danas od 15 do 17 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača gdje će biti više o tome kakva je procedura za prijavu, koji poslovi i lokacije su ponuđene.

Work and travel program je osmišljen kako bi mladi stekli prva radna iskustva, a samim time što na takav način putujete pristali ste na iskustvo koje je puno drugačije od turističkog putovanja. Ako si jedan od studenata koji želi ovo ljeto poboljšati znanje engleskog jezika, upoznati druge kulture i vidjeti što sve nudi Amerika ovaj program je za vas.

Uvjet za prijavu na program je da ste student, te da redovito polažete ispite.

“Ono što mi nudimo je program američkog veleposlanstva za sve studente. Sastoji se od četri radna mjeseca i peti mjesec se putuje. Bila sam na programu prošle godine, ali sam zbog obrane diplomskog rada ostala samo tri mjeseca, tako da mogu reći kako je sve prilagođeno studentu”, rekla je Marija Marinčić, koordinatorica programa Work and Travel USA, iz Experience agencije.

“Pozivamo sve studente da dođu na našu prezentaciju u malu dvoranu Kosače od 15 do 17 sati. Gosti će biti konzuli američkog veleposlanstva u BiH koji će pričati o postupku prijave za vizu. Biti će jako korisna prezentacija iz razloga što će studenti dobiti korisne informacije o tome kako mogu što lakše dobiti odobrenu vizu”, dodali su organizatori.

Inače trenutno ova agencija nudi popust od 90% na prijavu do kraja mjeseca, tako da prijava na program iznosi 70 KM.

Iz agencije su poručili zainteresiranim studentima da požure s prijavama jer se zbog velikog interesa dosta boljih radnih ponuda popunilo.

Maja Ljubic, Hercegovina.info