PRILIKA ZA POSAO Restoran Megi traži kuhare

PRILIKA ZA POSAO Restoran Megi traži kuhare
PR

MEGI Le Petit Restaurant, dobro poznati dom mediteranske kuhinje, zbog povećanja obima posla traži kuhara i kuharskog pomoćnika! Naši novi zaposlenici trebaju nastaviti 25-godišnju tradiciju pouzdanosti, iskrenosti i standardnog kvaliteta hrane koju svakodnevno spravljamo od probranih svježih sastojaka. Zahvaljujemo se našim gostima na pruženom povjerenju svih ovih 25 godina.

MEGI je prepoznat kao prava adresa za kuhinju koju karakteriziraju mediteranska jela i tjestenine, meso, plodovi mora, pizze i slastice.
Zašto je MEGI poseban? Zato što mi u Megiju, svih ovih posljednjih 25 godina idemo težim putem, držimo standard i kvalitetu bez kompromisa. Poslujemo profesionalno i iskreno prema svim gostima, kao i našim zaposlenicima. I samo tako želimo nastaviti.

Otvorena radna mjesta:
Pružamo priliku za dva radna mjesta:
Kuhar – voditelj smjene
Kuharski pomoćnik koji sudjeluju u pripremi i serviranju jela, te pravljenju čuvenih Megijevih salata Zaposlite se odmah i napredujte zajedno sa nama! Pridružite se našoj obitelji, skrasite u sigurnosti Megija i ostvarite dobre prihode.

Kako se prijaviti?
Da biste se prijavili, nazovite našeg voditelja restorana na broj telefona 063 317 410, pošaljite email na [email protected] ili, najbolje, dođite od 9 do 13 sati na dobro poznatu adresu u ulici Kralja Tomislava 29.