PRILIKA ZA POSAO Općinski sud u Mostaru zapošljava

Općinski sud, zapošljavanje, Vlada HNŽ-a , Natječaj, vježbenici, poduzetnici, Hercegovina, anketa, gospodarstvo, asocijacija poduzetnika hercegovine, priopćenje za javnost, državni posao, posao
Facebook

Općinski sud u Mostaru zapošljava jedanaest novih osoba za rad na neodređeno. Kako stoji u javnom oglasu na službenoj stranici Službe za zapošljavanje HNŽ-a, traži se šest viših referenta asistenata suca, tri sudska izvršitelja i dva referenta za upravljanje predmetima.

Prijave s kratkim životopisom uz naveden kontakt telefon se podnose se u roku od 15 dana od dana objavljivanja oglasa u dnevnim glasilima putem prijemnog ureda pisarnice Općinskog suda u Mostaru ili putem pošte.

Za konkuriranje za posao potrebno je imati četverogodišnju srednju školu, gimnaziju, ekonomsku, upravna škola, škola za PTT tehničara, elektrotehnička škola ili druga škola društvenog smjera sa zvanjem administrativnog tajnika ili upravno-pravnog tehničara, dok je za poziciju referenta za upravljanje predmeta potrebna gimnazija, ekonomska ili upravna škola.

Više možete pročitati OVDJE.